UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 15 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 09 wrz 2015, 14:26

a czy wróci możliwośc modyfikacji danych wniosku? wczesniej w administracji była taka możłiwośc i można było zweryfikować np dochód po dostarczeniu zaświadczenia o utracie/uzyskaniu w trakcie okresu zasiłkowego
w tej chwili pozostaje nam jedynie rejestrowac kolejny wniosek, wprowadzać tam zmiany a potem pozostawiać go bez nadania biegu/rozpatrzenia
oonnaa

Napisano: 09 wrz 2015, 14:27

ewalu pisze:wprowadzałam dzisiaj dwa wnioski o zmianę świadczenia w związku .... wprowadzałam tak samo jak od lat .. jeden spoko a drugi zdublowane wszystkie świadczenia w planie wypłat, dla jasności jeden dodatek, jeden zr a w planie wypłat dwa zasiłki na wrzesień, dwa zasiłki na październik .... i tak wszystkie świadczenia u wszystkich dzieci ... ale ja jestem spokojna, ja się wcale nie denerwuję..... spokojnie czekam na poprawki
Miałam dokładnie tak samo... Nie wiem w ilu wnioskach, zauważyłam w jednym i ręcznie usunęłam wypłaty z planu...
Silva

Napisano: 09 wrz 2015, 14:32

kobieta przyszła i zgłosiła, że rezygnuje z ZR od X 2015 r.
przy tworzeniu decyzji jako "decyzja z decyzji", zmianie okresu przyznania ZR do 30.09.2015r. tworzy plan wypłat za cały okres zasiłkowy nie uwzględniając wypłaconych pozycji :(
oonnaa

Napisano: 09 wrz 2015, 14:34

Skoro juz tu dziś zajrzałam, to mam kolejny problem. Dałam odmowę ze względu na przekroczenie kryterium. wydrukowałam decyzję. Nagle skapnęłam się, że Pani ma dziecko niepełnosprawne i mieści się w kryterium. Oczywiście musiałam ręcznie przyznać wszystkie świadczenia, bo przecież nie da się usunąć decyzji i zrobić wniosek na nowo. Niestety po przyznaniu wszystkich świadczeń, aby uniknąć kolejnej ręcznej roboty przy tworzeniu decyzji do wydruku, chciałam usunąć zapamiętany wydruk i utworzyć nowy przyznający świadczenia. Zapomnijcie!!!!!!!! Sygnity krzyczy, ze brak zapamiętanych wydruków :P Żenada!!!!
Sylia

Napisano: 09 wrz 2015, 14:35

Silva pisze:
SYGNITY pisze:Możesz zamieścić rysunek okna tego komunikatu?
pozdrawiam
Bardzo chętnie, tylko mam problem z wrzuceniem screena tutaj :(
prześlij proszę na [email protected]
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 09 wrz 2015, 14:39

Sylia pisze:przecież nie da się usunąć decyzji
da się, podawaliśmy tutaj rozwiązanie w tym wątku parę dni temu
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 09 wrz 2015, 14:42

oonnaa pisze:a czy wróci możliwośc modyfikacji danych wniosku? wczesniej w administracji była taka możłiwośc i można było zweryfikować np dochód po dostarczeniu zaświadczenia o utracie/uzyskaniu w trakcie okresu zasiłkowego
w tej chwili pozostaje nam jedynie rejestrowac kolejny wniosek, wprowadzać tam zmiany a potem pozostawiać go bez nadania biegu/rozpatrzenia
Tak, w wersji 2-3.1.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 09 wrz 2015, 14:43

A wydruk z bazy da się usunąć?
Sylia

Napisano: 09 wrz 2015, 14:43

Sylia pisze:A wydruk z bazy da się usunąć?
Jaki wydruk? Gotowy?
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 09 wrz 2015, 14:57

Tak, jeżeli najpierw wydałam decyzje odmowną, a okazało sie, ze SR się należą, chce wydrukować decyzje przyznająca, ale wciąż pamięta wydruk odmowy. Chce usunąć, nie idzie!
Sylia

Strona 15 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x