UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 14 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 09 wrz 2015, 13:19

naitsyrk85 pisze:
TO że jakiś komunikat wystepuje o niezgodności kwoty to na pewno tylko sugestia i można spokojnie decyzje zaakceptować nawet z tym komunikatem. Sprawdz czy macie na pewno wersja 2.1.2, a juz nie długo około 20.09 będzie kolejna wersja 2.1.3 któran naprawi wiele problemów, więc spokojnie :)
Mam wersję 2.1.2, niestety ten komunikat to nie tylko sugestia, bo nie zatwierdza mi decyzji :(
Sylia

Napisano: 09 wrz 2015, 13:49

Możesz zamieścić rysunek okna tego komunikatu?
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 09 wrz 2015, 14:02

IRENA.. pisze:PROSZĘ O POWIĘKSZENIE OKIENKA 'KONTO BANKOWE' - JEST ZA MAŁE I TRZEBA BARDZO UWAŻAĆ Żeby POPRAWNIE WPROWADZIĆ KONTO muszę ZAKŁADAĆ OKULARY POZDRAWIAM.
A okno na wprowadzenie tygodnia ciąży ??!!
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 09 wrz 2015, 14:11

a "poprzestawiane" okienka dochodu?
czy nie można powtórzyć kolejności okienek wg. wzoru zaświadczenia z US lub oświadczenia?
i bardzo proszę o przywrócenie możliwości drukowania dochodu przed zakwalifikowaniem wniosku, przyspieszy to pracę przy wprowadzaniu wniosków na nowy okres
oonnaa

Napisano: 09 wrz 2015, 14:18

ewalu pisze:
IRENA.. pisze:PROSZĘ O POWIĘKSZENIE OKIENKA 'KONTO BANKOWE' - JEST ZA MAŁE I TRZEBA BARDZO UWAŻAĆ Żeby POPRAWNIE WPROWADZIĆ KONTO muszę ZAKŁADAĆ OKULARY POZDRAWIAM.
A okno na wprowadzenie tygodnia ciąży ??!!
Rozwiązanie które podałem ze zwiększeniem czcionki i maksymalizacją okna SR jest globalne dla wszystkich okien które przy czcionce domyślnej są dla Ciebie za małe.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 09 wrz 2015, 14:20

oonnaa pisze:a "poprzestawiane" okienka dochodu?
czy nie można powtórzyć kolejności okienek wg. wzoru zaświadczenia z US lub oświadczenia?
i bardzo proszę o przywrócenie możliwości drukowania dochodu przed zakwalifikowaniem wniosku, przyspieszy to pracę przy wprowadzaniu wniosków na nowy okres
Możliwość drukowania o której piszesz, jest już przywrócona i zostanie udostępniona w wersji 2-1.3.
Pierwszej części Twojej wypowiedzi nie rozumiem.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 09 wrz 2015, 14:22

wprowadzałam dzisiaj dwa wnioski o zmianę świadczenia w związku .... wprowadzałam tak samo jak od lat .. jeden spoko a drugi zdublowane wszystkie świadczenia w planie wypłat, dla jasności jeden dodatek, jeden zr a w planie wypłat dwa zasiłki na wrzesień, dwa zasiłki na październik .... i tak wszystkie świadczenia u wszystkich dzieci ... ale ja jestem spokojna, ja się wcale nie denerwuję..... spokojnie czekam na poprawki
Załączniki
święty.gif
święty.gif (19.76 KiB) Przejrzano 74 razy
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 09 wrz 2015, 14:23

zatem tłumaczę :)
wprowadzając dochody we wniosku mamy kolejno : dochód, składkę FUZ, składkę NFZ i podatek

kolejność na zaświadczeniach/oświadczeniach stron jest inna : dochód, podatek, składka FUZ i składka ZUS
oonnaa

Napisano: 09 wrz 2015, 14:25

też mnie to wkurza
@@@

Napisano: 09 wrz 2015, 14:26

SYGNITY pisze:Możesz zamieścić rysunek okna tego komunikatu?
pozdrawiam
Bardzo chętnie, tylko mam problem z wrzuceniem screena tutaj :(
Silva

Strona 14 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x