UWAGI DLA SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 6 z 87    [ Posty: 869 ]

Napisano: 31 sie 2015, 15:01

no własnie raz mam widoczne decyzje do modyfikacji innym razem nie
urzedniczka

Napisano: 01 wrz 2015, 7:41

przez filtr w osobach wyszukałam koleżance dzieci urodzone od 1 stycznia 2006 roku do 31 grudnia 2006 roku, pytanie: jak wydrukować listę tych dzieci ???????
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 01 wrz 2015, 8:34

Małe ale upierdliwe błędy - dajcie listy rozwijane tak szerokie, żeby można było odczytać co na nich jest i zróbcie kalendarz w polach daty, taki jak w starej wersji, żeby dało się kliknąć w ostatnie dni poprzedniego miesiąca bez konieczności rozwijania całej listy :(
Bazyllo

Napisano: 01 wrz 2015, 9:27

Lata szkolne (daty) trzeba wpisywać z palca :(
Bazyllo

Napisano: 01 wrz 2015, 9:42

Ta aktualizacja nie powinna powstać moim zdaniem trzeba coś z tym zrobić bo nie da się normalnie pracować zamiast go ulepszyć to go pogorszyli do poziomu z 2005r. Co za żenada biorą kasę nie wiem za co. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto tam pracuję tworząc takie beznadziejne programy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość

Napisano: 01 wrz 2015, 10:01

- wyjustowane znaczniki na listach numerowanych w decyzji (świadczenia),
- zlikwidowanie przenoszenia linii po podstawie prawnej do nowego wiersza,
- możliwość przyznania dod. z tyt. wielodzietności z wniosku, na którym jest tylko jedno dziecko,
- przenoszenie danych z wprowadzonego wniosku na ŚR do wniosku na BE.
Zobaczymy co przyniesie następny kwadrans :)
Bazyllo

Napisano: 01 wrz 2015, 10:49

jak poprawić wniosek już zatwierdzony bo się dopatrzyłam, że żle mi dochód utracony policzyło ?? wcześniej można było normalnie cofnąć i usunąć teraz niby można przez dwie osoby ale próbujemy i się nie da.
kala2

Napisano: 01 wrz 2015, 11:54

robił ktoś decyzję żądającą zwrotu ?? ......... śmiać mi się chce :(
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 01 wrz 2015, 14:42

Nie mogę przerzucić tekstu na następną stronę w decyzjach. Nie mogę ustawić normalnego szablonu wydruku zaświadczeń, a do czwartku mam ich 300 wypisać. W ogóle wy...ło mi wszystkie moje tworzone przez lata szablony wydruków. Krew mnie zalewa. Którą zakładkę otworzę tam problemy. Tak jakby bez tej cholernej zmiany mało ich było :evil:
wk.iona

Napisano: 01 wrz 2015, 14:56

wk.iona pisze:Nie mogę przerzucić tekstu na następną stronę w decyzjach. Nie mogę ustawić normalnego szablonu wydruku zaświadczeń, a do czwartku mam ich 300 wypisać. W ogóle wy...ło mi wszystkie moje tworzone przez lata szablony wydruków. Krew mnie zalewa. Którą zakładkę otworzę tam problemy. Tak jakby bez tej cholernej zmiany mało ich było :evil:
Stwórz nowy szablon wydruku zaświadczeń i ustaw jako domyślny. Będzie ok.
Thomson

Strona 6 z 87    [ Posty: 869 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x