Cieszę się że mogłem pomóc.MilenaMilena pisze:Tak ! Działadziękuję
Polecam też zajrzeć tu:
viewtopic.php?f=9&t=207187599
pozdrawiam
Cieszę się że mogłem pomóc.MilenaMilena pisze:Tak ! Działadziękuję
Gość pisze:czy planujecie jakąś SENSOWNĄ poprawkę bo to co zostało zrobione to jest istna kpinaSYGNITY pisze:Restrykcje obejmujące usuwanie dokumentów są wymaganiem homologacyjnym, które musieliśmy spełnić czy tego chcieliśmy, czy nie, pod groźbą utraty homologacji. Nie mieliśmy w tej sprawie żadnego pola manewru. Podobnie w Pomoście, gdzie funkcjonuje to już ponad pół roku i wszyscy się już przyzwyczaili. Rozumiem, że jako jedyna osoba korzystasz z oprogramowania, ale raczej na pewno nie jesteś jedyną osobą pracującą w Twoim Ośrodku, zatem wystarczy aby drugiej osobie nadać dostęp do oprogramowania i żeby ona razem z Tobą potwierdzała, że dokument nie jest dowodem w sprawie. Ale jak już totalnie nikogo takiego nie znajdziesz, to mała wskazówka dla Ciebie: dwóch Użytkowników oprogramowania nie musi być "w realu" dwoma różnymi osobami, może równie dobrze być tą samą osobą. Mam nadzieję że zrozumiałaś o co mi chodzi.
pozdrawiam
ala72 pisze:restrykcje ok ale z sensem.
Powrót to starego systemu mile widziana
ponawiam pytaniemariolka 123 pisze:czy jest już aktualizacja systemu w sprawie nowych kwot zasiłków dodatków i kryterium
Będzie około 20 wrzesnia, jezeli masz nowy system będzie do 2.1.3 lub stary to 2.0.3marioka123 pisze:ponawiam pytaniemariolka 123 pisze:czy jest już aktualizacja systemu w sprawie nowych kwot zasiłków dodatków i kryterium
Ale której?ela 1 pisze:ja nie mam na serwerze tej aktualizacji jestem z opolskiego? Co jest?
żadnej z wyżej podanychSYGNITY pisze:Ale której?ela 1 pisze:ja nie mam na serwerze tej aktualizacji jestem z opolskiego? Co jest?