waloryzacja reny a odpłatność za DPS - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 2 z 5    [ Posty: 50 ]

Napisano: 25 mar 2010, 12:41

Poszę o przesłanie tej interpretacji na adres: [email protected]
~xxxx

Napisano: 25 mar 2010, 14:31

Ja również bardzo proszę o podanie linka do strony z wyjaśnieniami Ministerstwa dot. od kiedy należy zmienić decyzję o odpłatności jeżeli dochody wzrosły od 1 marca bo dla mnie jakieś nie logiczne jest że dopiero od następnego miesiąca. Mój adres mailowy [email protected].
Z góry serdecznie dziękuję.
~Marta

Napisano: 26 mar 2010, 14:32

Jesli mogę to bardzo proszę o wysłanie interpretacji
[email protected]
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 29 mar 2010, 12:44

Również proszę o interpretację bo już całkiem jestem pogubiona.Mój adres [email protected]
Bardzo dziękuję.
~ela

Napisano: 31 mar 2010, 10:47

Bardzo proszę o interpretację z ministerstwa odnośnie zmiany odpłatności . Mój adres [email protected]
Z góry bardzo dziękuję .
~mała

Napisano: 31 mar 2010, 10:48

Bardzo proszę o interpretację z ministerstwa odnośnie zmiany odpłatności . Mój adres [email protected]
Z góry bardzo dziękuję .
~mała

Napisano: 16 kwie 2010, 0:35

Z góry bardzo dziękuję .
~Małgosia

Napisano: 16 kwie 2010, 0:40

Z góry bardzo dziękuję .
~Małgosia

Napisano: 16 kwie 2010, 15:45

a ja mam pytanie troche z innej beczki! jeśli klient ma iść do DPS-u, a jego dochód stanowi emerytura i posiada równiez gospodarstwo rolne, to czy wliczamy do jego dochodu również dochód z gospodarstwa i robimy od tej sumy odpłatnośc klienta i gminy czy tylko liczymy odpłatnośc od emerytury? bo się pogubiłam :-)
Proszę o odpowiedź!
~ewa

Napisano: 19 kwie 2010, 11:56

Od gospodarstw też. Czytałąm na ten temat wyrok nsa.
~-

Strona 2 z 5    [ Posty: 50 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x