W mediach kreujecie się na takich biednych co to na chleb nie stać, ale na smartfony i tablety was stać? Widać już dlaczego nie chcecie tego zasiłku - bo wasza sytuacja materialna jest na tyle bezpieczna, że nie musicie go brać. Szkoda tylko, że prezentujecie postawę - ja nie wezmę, więc zrobię wszystko, żeby i inni wziąć nie mogli.
~ap
śmieszna jesteś w tej kwestii czy tablet trzeba kupić za gotówkę za 2000 PLN z górnej półki? czy telefon trzeba kupić z górnej półki?
nie wspomnę jak urzędnicy (nie wszyscy of course) kreują się na takich zapracowanych, że tu petent przychodzi, że przeszkadza, że nie rozumie bo kawki i śniadania nie można dokończyć och i ach
Twoje argumenty są śmieszne, widać jeżeli ktoś utracił prawo do świadczenia to nie powinien normalnie funkcjonować : ) powinien wyrzucić telefon lub laptop przez okno i ogólnie zostać bezdomnym?
teraz pewnie napiszesz, że odłączamy respiratory od chorych albo materace przeciwodleżynowe aby sobie tablety podładować? : )
Witam. Czy przysługuje mi świadczenie pielęgnacyjne na babcie, która jest chora na aizchalmera i parkinsona. Mieszkam z nią i jestem osobą bezrobotną. Proszę o odpowiedż