Ważna informacja dla Wykluczonych Opiekunów - Świadczenia rodzinne

Strona 8 z 19    [ Posty: 184 ]

Napisano: 24 lut 2014, 16:11

nieładnie się bawicie. Teraz m&m usunie was ze znajomych na FB i będziecie mieli mniej \"lajków\"
~Elmer

Napisano: 24 lut 2014, 16:17

Ze mną nie pójdzie jej tak łatwo. Nie mam konta na FB.
~ludek

Napisano: 24 lut 2014, 16:27

Nie, przejęzyczyłem się, To jest kura...
~Iks

Napisano: 25 lut 2014, 10:12

– A może pan się myli, może to nie jest kura, dajmy na to pies?
~ludek

Napisano: 25 lut 2014, 10:59

wykluczony kiedy ty się zajmujesz tą osobą skoro całymi dniami masz czas siedzieć przed komputerem
~ja

Napisano: 25 lut 2014, 13:32

słyszałaś o takim czymś jak wi-fi, tablety, smartfony? nie muszę siedzieć z całą stacją komputerową przy łóżku, ogarnij się

słabe i marne prowo z Twojej strony, jak ktoś tu pisze to już jest, że ma czas na wszystko? puknij się w głowę : )

nowa ustawa i tak trafi do TK kwestia czasu i zaangażowania WO :)
~wykluczony

Napisano: 25 lut 2014, 18:04

W mediach kreujecie się na takich biednych co to na chleb nie stać, ale na smartfony i tablety was stać? Widać już dlaczego nie chcecie tego zasiłku - bo wasza sytuacja materialna jest na tyle bezpieczna, że nie musicie go brać. Szkoda tylko, że prezentujecie postawę - ja nie wezmę, więc zrobię wszystko, żeby i inni wziąć nie mogli.
~ap

Napisano: 25 lut 2014, 18:50

~ap
śmieszna jesteś w tej kwestii czy tablet trzeba kupić za gotówkę za 2000 PLN z górnej półki? czy telefon trzeba kupić z górnej półki?

nie wspomnę jak urzędnicy (nie wszyscy of course) kreują się na takich zapracowanych, że tu petent przychodzi, że przeszkadza, że nie rozumie bo kawki i śniadania nie można dokończyć och i ach ;)

Twoje argumenty są śmieszne, widać jeżeli ktoś utracił prawo do świadczenia to nie powinien normalnie funkcjonować : ) powinien wyrzucić telefon lub laptop przez okno i ogólnie zostać bezdomnym?

teraz pewnie napiszesz, że odłączamy respiratory od chorych albo materace przeciwodleżynowe aby sobie tablety podładować? : )
~wykluczony

Napisano: 25 lut 2014, 19:15

m@mtysie odczepod rodzicow niepelnosprawnych dzieci...Oniniesawrogami WO....Walcza jedynie o swoje prawa,a TY?jatrzysz i jatrzysz kobito!!!
~jaja

Napisano: 25 lut 2014, 22:21

Witam. Czy przysługuje mi świadczenie pielęgnacyjne na babcie, która jest chora na aizchalmera i parkinsona. Mieszkam z nią i jestem osobą bezrobotną. Proszę o odpowiedż
~OLA24

Strona 8 z 19    [ Posty: 184 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x