o maskach i proszkach
Maski podobnie jak proszki, mogą robić psikusy, nie sądzisz?
Jak myślisz, co mogłoby się znaleźć w liście otwartym pracowników socjalnych do... pracowników socjalnych? Bardzo jestem ciekawa, co chciałbyś w nim napisać.
masz rację ~~henio z tymi proszeczkami, trzeba uważać i to bardzo ( jak z wszystkimi lekami, nawet cukierki w dużej ilości szkodzą:)))), a wiec zdrowie na własne życzenie
ten pomysł z listem otwartym do pracowników socjalnych bardzo mi przypadł do gustu ( taka samokrytyka i krytyka konstruktywan:)), przepraszam że się wtrąciłam, ale trudno było sie oprzeć, pozdrawiam
daj boże skutecznej psychoterapii, i zrozumnienia reguł świata, warto tak prZed lustrem troche posiedzieć, komp stygnie, proszeczki daleko na półce - wolność i swoboda myśli, oby nie narcystycznych
admin proszę usunąć wpisy ~dzibar
i proszę trzymać się tematu (~ dzibar na szacunek i uwagę trzeba zapracować, a nie ślizgać się na barkach innych dygresjami - to tak jak z kopiowaniem pomysłów, mozna pomysł kogos ulepszać, ale kopia jest zawsze kopią i blednie im wiecej sie jej używa)
do Admina; nie wiem czemu ma służyć ta parafraza bo z góry przeprosiłam za wpis henia i bettę więc gdyby to ktoś z nich ( pod tymi nikami) mnie parafrazował to rozumiem ( no chyba, ze pod maską ~~do Admina kryje się któreś z nich) wtedy jeszcze raz przeprosiłabym, że się wtrącam i zajmuję miejsce na ławeczce przeznaczone dla henia i betty, ale sensu tej parafrazy nie pojmuję boodniosłam się do konkretnego komentarza
bez odbioru
zastanawiam się, czytając powyższe co też henio by napisał?
może o braku empatii do innych użytkowników forum?
może o braku szacunku do innych na forum?
może o niepotrzebnej agresji na wpisy?
może o braku reakcji na napisanie takiego listu?
może o kryzysie zawodu?
może o przypadkowym wyborze zawodu i pracy w pomocy społecznej?
może o braku tolerancji na poglądy inne od moich?