Wieczorna rozmowa z heniem :) - HYdE PaRK

Strona 15 z 24    [ Posty: 232 ]

Napisano: 05 wrz 2012, 11:33

aha:))
~jan

Napisano: 12 wrz 2012, 22:32

do ~henia
Odezwij się :) mam nowy kąsek do trawienia ;))
~betta

Napisano: 14 wrz 2012, 16:37

A jaki? Też bym coś potrawił ;))
~Z.

Napisano: 14 wrz 2012, 21:24

Z.
Muszę się zastanowić. Po pierwsze wiem, że potrafisz sam zapolować na kąski teorii. (do ~henia: nie chciałabym, byś wcześniejsze zdanie odebrał do siebie jako sugestię, że Ty nie potrafisz :))
Po drugie, bardziej uporczywe, nadal przeszkadza mi moja rzekoma ignorancja. Sorry, ale okropnie zapadła mi w pamięć ta obelga niesprawiedliwa.
~betta

Napisano: 14 wrz 2012, 22:12

w sobotni wieczór ciepły henio sobie postanowił zrobić przerwę w trawieniu problemu swego oraz zadanego przez szanownego~Z. a tu proszę nowe menu szanowna ~betta przygotowała.
henio nie wie czy jest w stanie one nowe dania przetrawić albowiem o starych jeszcze nie wszystko heniowi wiadomo np. kto to są ci specjaliści od integracji społecznej?
ale i heniowi sie nowy w jego myślach nowe nie wiadomo co kluje.
no nic to jak mawiał klasyk - teraz henio znowu musi się w skorupkę jako ten slimok zagłębić i trawić, trawić, trawić aże mu się ułoży, a nie kamieniem stać będzie.
~henio

Napisano: 14 wrz 2012, 22:17

~heniu, a foresighta pamiętasz?
:)
~betta

Napisano: 14 wrz 2012, 22:50

heniowi straszenie trudne zadania wieczorową porą szanowna ~betta zadaje - trudu to wymagało ale henio jako ten pomagier holmsa nijaki dr łotson się doszukał posta onego co w nim o rzeczonym foresightcie ~niedoinformowany definicje różne był wklejał. cóż zatem stało się rzeczonemu, że henio wzywany był?

a nowe co się heniowi kluje to ani chybi z ustawą co ją szanowny~Z. do konstytucji był raczył nominować z szacunku do niej ( ustawy naszej) jak rozumiem - jak gmina ona mała co to 3 do 5 np. z kierownikiem ma pracowników ma realizować zapis z onego art. 16 b tak aby jego wykonać dobrze?

albowiem pisze się gmina a w myśli się ośrodek.
~henio

Napisano: 14 wrz 2012, 22:55

no bo znowu go spotkałam, wyobraź sobie... :))
Otóż, czytam sobie dzisiaj miłą lekturkę, zwaną dla niepoznaki strategią rozwoju kapitału społecznego, patrzę jak jakość tego \"kapitału\" oceniają teoretycy, i co widzę? Mojego ulubieńca :)))) Nawet mnie ucieszył jego widok i koniecznie chciałam Ci podrzucić jako ten kąsek ;) Podrzucić kawałeczek? Zgódź się...
~betta

Napisano: 15 wrz 2012, 0:06

henio usilnie uprasza o niedokonywanie mieszania nicków - henio to henio a onże ~niedoinformowany to ~niedoinformowany (no może nie szanowny).
kawałeczek henio poprosi ale najsamprzód będzie musiał się jednak podszkolić na znalezionym poście (nie mylić z wielkim albo piątkowym) chyba że gógel co wszystko wie także podpowie. ale teraz henio musi załogę złombola co się ona na olimp w grecyji wybiera odprawić, tak że zadań ma henio bezliku.

a tak się jeszcze zapyta - a onże art. 16 be nie wydaje się interlokutorce wielce ciekawym przypadkiem co heniowi się po umyśle skołatanym kluje?
~henio

Napisano: 15 wrz 2012, 0:12

16 be mam oswojony, nie zaskoczy mnie już niczym ;)
~betta

Strona 15 z 24    [ Posty: 232 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x