Witam wszystkich :/ - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 18 lis 2013, 14:45

Na początek sie przedstawie. Mam na imie Łukasz, mam pewien problem, chcę pojechać do dziewczyny, ale nie mam za co :( Chciałbym pojechać w sobote ( 23.11.2013 ). Niestety moi rodzice nie dadzą mi na ten wyjazd bo nie akceptują naszego związku. potrzebuje około 50 zł na bilety i chociaż na jakąś bombonierke. Nie chce kłamać ze jestem chory czy że nie mam na chleb... Ale też nie chce powiedzieć dziewczynie że mnie nie stać na wyjazd do niej... Czym bliżej wyjazdu tym bardziej się denerwuje :( proszę... ;( o każdą złotówke :( mój paypal : dpaypalp@o2.pl dziękuje wszystkim :(
~Łukasz

Napisano: 18 lis 2013, 14:56

LOL
~MSC

Napisano: 18 lis 2013, 15:24

szczery chłopak
~mii

Napisano: 18 lis 2013, 15:30

może na dziewczynkę, może na piwko a może na dragi .....
pozdrawiam wszystkich naiwnych co się dadzą wkręcić hehe
~he he

Napisano: 18 lis 2013, 17:23

Łukasz do 23-go je4szcze trochę czasu - idzź do OPS i powiedz jaki masz problem, że chciałbys uczciwie zarobic i powiedz na co, jest wielu ludzi którym trzeba zniesc wegiel czy pomóc przy jakichs cieższych robotach, pracownicy socjalni zazwyczaj są zorientowani co do możliwosci w terenie, wykaż się też sam inicjatywą, w organizacjach pozarzadowych są też różne możliwosci, biedy nie należy się wstydzić, ale trzeva ja pokonywać, poza tym trzeva też przezwyciężać samego siebie, nie wstydź się swojej sytuacji, związek oparty na udawaniu i byciu kim innym niż się jest nie będzie trwałym związkiem, chodzi o to abys kreatywnie podchodził do życia.
Nie każdy urodził sie królewiczem, ale jak sie bardzo chce czegos to uczciwą drogą też to zdobędziesz tyle tylko, że wymaga to wyobiaźni i chęci..........próbuj dalej
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 19 lis 2013, 13:18

o jejku brakuje mi na prezerwatywy to też pójdę do socjalnych może mają na stanie. To bardzo poważny problem, co tam jakaś dziewczyna i dojazd do niej..
~kimkolwiek

Napisano: 19 lis 2013, 16:24

Pewien mądry nauczyciel kiedys powiedział na wykladzie, że każdy kto przekracza próg pomocy spolecznej potrzebuje pomocy ( w jakiejkolwiek formie).
Jeżeli wiec ~~Łukasz zwraca sie na stronie ops.pl z prosbą o pomoc to należy Jemu wskazać możliwosci uzyskania tej pomocy lub metodę jak może zabezpieczyć swoja potrzebę.
Problem który poruszył Łukasz dotyka ( zwłaszcza teraz) wiele młodzieży i to jak oni pokonują ten problem jest moim zdaniem ważki i nie należy go wysmiewac czy ignorowac.
Kiedy w moim miescie powstanie CiS to będzie funkcjonował tam Bank Czasu o ile zda egzamin to taki problem jak Twój będzie rozwiązywany od ręki, ale do tego czasu musisz wykazać się obrotnscia zacisnąc zęby i................................koniec języka za przewodnika, pracowity młody człowiek nie powinien mieć problemu z pracą
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 19 lis 2013, 17:20

to sam nie wie że pieniądze biorą sie z roboty? ha ha ha
ma internet to niech poczyta co z pomocy społecznej da się wycisnąć
~kimkolwiek

Napisano: 19 lis 2013, 17:52

Widać nie wie i trzeba jemu pomóc i wskazać odpowiednia drogę aby mógł uczciwie i legalnie te srodki zdobyć
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem