Jak często dzielnicowy ma obowiązek pojawic sie w rodzinie jak jest założona Niebieska Karta??
U nas połowa dzielnicowych na zwolnienieach L4.Nie ma zastępstw stwierdził kierownik rewiru.
na L4 bo wybierają się napewno na emeryturę po 15 latach pracy , a ostatnią pensje im wywindują bo od takiej wysokości będą mieli naliczoną wypłatę emerytury-tak to jest w Polsce. My też mamy stresującą pracę a pracować MUSIMY do samej... śmierci
Jeżeli dzielniowy jest na urlopie to ma zastępstwo.
U nas dzielnicowy chodzi na wizytację rodzin albo nie chodzi. Ostatnio dostarczył mi notatki zaległe do sprawyy którą już zakończyliśmy na ZI. No i jest klops bo w protokole zakończenia NK w miejscu na opis podjetyh działań opisuję w skrócie kiedy odbyły sie wizytacje a tu teraz doszła dodatkowa notatka i niema jej w tym protokole. A dodatkowo w tej notatce są informacje które gdbym była w ich posiadaniu wcześniej to mogłabym wykorzystać do innej sprawy. A tak wyszło na to że w jednym biurze mam sprzeczne informacje no i mam problem. I zastanawiam się czy nie przybić na tej zaległej notatce daty wpływu (zresztą zgodnie z prawdą).