wniosek - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 30 lip 2015, 9:57

widze że się zgadzamy w kwestii odmownej.. bezpieczniej jest wpisac wszystkich.. korona z głowy nie spadnie jak napiszą 3 osoby więcej...
junior

Napisano: 30 lip 2015, 10:09

Skoro na szkoleniu mówili, że wystarczy osoba która chce przedłużenie to to musi być poprawne.
Zrobię jak GOŚĆ :)
ich

Napisano: 30 lip 2015, 10:09

Dokładnie.
A w ogóle to miał już ktoś jakąś kontrolę w związku z KDR?
Martini
Stażysta
Od: 19 maja 2014, 10:46
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2015, 10:26

w mazowieckim jeszcze nikt nie miał bo nawet nie są powołane do tego komisje kontrolne... i narazie nie bedzie.. a na szkoleniach jedni mówia tak inni mówią inaczej przepis jest jeen a interpretacji gromada:)
junior

Napisano: 30 lip 2015, 10:28

Ja za jakieś dwa miesiące wybieram się na dłuższy urlop. Jeszcze nie wiem kto mnie będzie zastępował, ale raczej nie powinien mieć problemów z przejęciem moich dokumentów ;)
Martini
Stażysta
Od: 19 maja 2014, 10:46
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2015, 10:39

Szczerze, najlepiej byłoby zadzwonić do "góry" Ministerstwa i spytać, np. do Pani Katarzyny Krzewskiej, bardzo sympatyczna kobieta. Ja wpisywałam tylko wnioskodawce w cz. I wniosku, a w cz. II. tylko dziecko które stara się o przedłużenie wniosku. Taki wniosek i tak nie ma swojego numeru w systemie osobnego, tylko podpięty jest pod wniosek stary tej rodziny. Wydawało mi się sensowne więc tak zrobiłam, ale najwyżej po urlopie zadzwonie z zapytaniem i się spytam i powiem, bo kobieta naprawdę nie gryzie:)
ziomek30

Napisano: 30 lip 2015, 10:53

Zrobiłam tak sami jak Ziomek30
ich

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem