wniosek - dodatek energetyczny - Dodatki mieszkaniowe

Strona 22 z 38    [ Posty: 377 ]

Napisano: 25 lis 2013, 21:21

SYLA... też tak zrobiłam, przygotowałam wniosek, a Pani na szkoleniu omawiała na podstawie mojego wniosku,
później tylko poprawiałam wg sugestii Pani na szkoleniu i forumowiczów,

~gorzatka

Napisano: 25 lis 2013, 21:29

znów wróciły się maile do [email protected] i [email protected], proszę sprawdźcie czy dobrze wpisaliście adres e-maila

~gorzatka

Napisano: 25 lis 2013, 21:30

SYLA... a z kim będzie to szkolenie?
~gorzatka

Napisano: 25 lis 2013, 21:34

2 grudnia wybieram sie do Gdanska - szkolacy p. Mazurkiewicz. Sa rozne wypowiewdzi uczestnikow roznych szkolen i glowa mi juz od tego peka, bo kazy mowi/pisz co innego.
~SYLA

Napisano: 25 lis 2013, 21:51

GORZATKO.......a jak wyliczalas zapotrzebowanie? ja licze z roku najaktualniejszego, tzn. zloznoe od 01.12.2012 do 30.11.2013 r. wniosek zlozony przez ta sama osobe dwa razy - licze tylko raz. i czekam juz tylko na podanie kwot dla poszczegolnych gospodarstw.
a co mowil szkolacy na szkoleniu, jakies przyklady wyliczaliscie, czy tylko teoria?
~SYLA

Napisano: 25 lis 2013, 22:10

Witam.Bardzo dziękuje za przesłanie druków.Jestem pod wrażenie.
gorzatka da sobie radę.Pozdrawiam wszystkie osoby myślące.
~GOSIA

Napisano: 25 lis 2013, 22:57

GOSIA......dzieki za pozdrowienia dla osob myslacych ;) jak sie okazalo, my przygotowalismy podobny wniosek jak GORZATKA, wiec mysli kraza podbne u wielu osob. pozdrawiam.
~SYLA

Napisano: 25 lis 2013, 22:59

nie da sie ukryc...GORZATKA jest szpecem...po szkoleniu, wie co i jak, dzieki za pomoc.
~SYLA

Napisano: 26 lis 2013, 9:49

Jestem jeszcze przed szkoleniem,
więc b. proszę o przesłanie wzoru wniosku [email protected]
~alic

Napisano: 26 lis 2013, 10:09

GORZATKO!!!!
ja też bardzo plisssssssss o druk...
siedzę w tych śmieciach i nie mam na nic czasu, dopiero co zajrzałam, bo zaczynam się martwić, że u mnie nikt nie porusza tematu DE i pewnie jak wielu z nas jestem sama z tym szambem :(

[email protected]
~ladybird

Strona 22 z 38    [ Posty: 377 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x