wniosek odp o przekazanie do innej gminy

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
bombki strzelił

wniosek odp o przekazanie do innej gminy

Post autor: bombki strzelił »

odp i sprawca są w ostrym konflikcie, nie mieszkają razem, zespół zamknął kartę, odp złozyła znowu na policji zawiadomienie i z automaty gliny NK część A. na spotkanie z czlonkami zi nie pojawiła się odp, po godzinie przyszła z wnioskiem o przekazanie całej dokumentacji i dalsze prowadzenie NK w gminie swojego miejsca zamieszkania, a my na tym spotkaniu zdecydowaliśmy, że zakańczamy ze względu na brak zasadności. ewidentna akcja do sprawy rozwodowej, już mi się nie chce rozpisywać co i jak. jest jakaś podstawa , że mam to wszystko do nich wysłać? wiem, że będzie drążyć temat kobitka
abdullah

Re: wniosek odp o przekazanie do innej gminy

Post autor: abdullah »

PO zamknięciu nie ma podstawy aby przesyłać NK do innej gminy.
abdullah

Post autor: abdullah »

Poza tym ODP czy OSP mają prawo składać i po 10000 wniosków, a wy nie macie absoluetnie żadnego obowiązku ich rozpatrzeć, tu nie ma KPA.
bombki strzelił

mówisz ze nie musze odpowiadać na oficjalne pismo, które wpłynęło?
Basia001

Post autor: Basia001 »

NK nie obejmuje KPA, Odpowiedzią na złożony wniosek może być informacje, że o przekazaniu zadecyduje przewodniczący ZI. Do Gminy w której mieszka pani, możecie wysłać informacje, ze rodzina była objęta procedurą (chyba, ze nie była).
Przede wszystkim NK dotyczy przemocy domowej, a skoro nie mieszkają razem, nie było podstaw do wszczynania procedury.
bombki strzelił

pismo wpłynęło od odp, czy muszę jej w ogóle odpisywać? i ewentualnie, co że zakończono NK i jak chce to może wszczynać w miejscu zamieszkania swojego?
ODPOWIEDZ