wniosek odp o przekazanie do innej gminy
wniosek odp o przekazanie do innej gminy
odp i sprawca są w ostrym konflikcie, nie mieszkają razem, zespół zamknął kartę, odp złozyła znowu na policji zawiadomienie i z automaty gliny NK część A. na spotkanie z czlonkami zi nie pojawiła się odp, po godzinie przyszła z wnioskiem o przekazanie całej dokumentacji i dalsze prowadzenie NK w gminie swojego miejsca zamieszkania, a my na tym spotkaniu zdecydowaliśmy, że zakańczamy ze względu na brak zasadności. ewidentna akcja do sprawy rozwodowej, już mi się nie chce rozpisywać co i jak. jest jakaś podstawa , że mam to wszystko do nich wysłać? wiem, że będzie drążyć temat kobitka
Re: wniosek odp o przekazanie do innej gminy
PO zamknięciu nie ma podstawy aby przesyłać NK do innej gminy.
Poza tym ODP czy OSP mają prawo składać i po 10000 wniosków, a wy nie macie absoluetnie żadnego obowiązku ich rozpatrzeć, tu nie ma KPA.
mówisz ze nie musze odpowiadać na oficjalne pismo, które wpłynęło?
NK nie obejmuje KPA, Odpowiedzią na złożony wniosek może być informacje, że o przekazaniu zadecyduje przewodniczący ZI. Do Gminy w której mieszka pani, możecie wysłać informacje, ze rodzina była objęta procedurą (chyba, ze nie była).
Przede wszystkim NK dotyczy przemocy domowej, a skoro nie mieszkają razem, nie było podstaw do wszczynania procedury.
Przede wszystkim NK dotyczy przemocy domowej, a skoro nie mieszkają razem, nie było podstaw do wszczynania procedury.
pismo wpłynęło od odp, czy muszę jej w ogóle odpisywać? i ewentualnie, co że zakończono NK i jak chce to może wszczynać w miejscu zamieszkania swojego?
Oprócz wniosek odp o przekazanie do innej gminy - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
asystent rodziny w 2016 roku
Wizyty z pracownikiem socjalnym
zakończenie asystentury przeprowadzka
alimenty od ojca
Przemoc seksualna
asystent świadkiem
Kto jest odpowiedzialny za usuniecia nieprawidłowosci po kon
Dzieci zabrane do pieczy zastepczej
Ciąża
Rezygnacja
czy można?
sprawozdanie