WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO - HYdE PaRK

Strona 19 z 32    [ Posty: 320 ]

Napisano: 18 lut 2013, 14:41

a to wszystko winatuskawinatuskawinatuskawinatuska - takie jego standardy, nawet abdykację załatwił żeby dołożyć Kaczyńskiemu

a co do tego mają kompetencje szefa PE i pogrzeb M.Jacksona - tego poza dzibar nie wie nikt

a już ciekawostka z gruntu fantastyczną jest przypisywanie papieźowi rodowodu PO \"Kiedy ustępujący obecnie Papież Benedykt XVI 07 lipca 2009 POpierał nowy porządek świata \"

dzibar z tobą coraz gorzej...
~oko

Napisano: 18 lut 2013, 15:57

skoro \"nikt\" tego nie czyta to ja też nikomu nie muszę tłumaczyć \"co poeta miał na myśli\"
a ten - kto czyta i jest uczciwy to wie dlaczego wotum zaufania to nie jest tylko sprawa PiS
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 18 lut 2013, 15:58

2013-02-18 12:41 Re: WOTUM NIEUFNOŚCI dla rządu PO
wysłane przez ~oko dnia 2013-02-18 12:41:40

~oko

a to wszystko winatuskawinatuskawinatuskawinatuska - takie jego standardy, nawet abdykację załatwił żeby dołożyć Kaczyńskiemu

a co do tego mają kompetencje szefa PE i pogrzeb M.Jacksona - tego poza dzibar nie wie nikt

a już ciekawostka z gruntu fantastyczną jest przypisywanie papieźowi rodowodu PO \"Kiedy ustępujący obecnie Papież Benedykt XVI 07 lipca 2009 POpierał nowy porządek świata \"

dzibar z tobą coraz gorzej...

~ula

Napisano: 18 lut 2013, 16:10

to, że chciałabyś aby ze mną było gorzej to zrozumiałe dla mnie z empatycznego punktu widzenia - bo można w prosty sposób wytłumaczyć: wówczas swoje błędy ~~ula i brak merytorycznej konwersacji czyli profesjonalnego podejścia do problemu ( ale to twój problem~~ula, ja jak widzisz ze swoim sobie radzę)
- to wszystko wtedy mogłabyś przypisać mnie, ale czy tak jest w rzeczywistosci?
~dzibar

Napisano: 18 lut 2013, 16:12

mam sie coraz lepiej, w kwietniu rozpoczynam działalnośc gospodarczą, a to, że chciałabyś aby ze mną było gorzej to zrozumiałe dla mnie z empatycznego punktu widzenia - bo można w prosty sposób wytłumaczyć: wówczas swoje błędy ~~ula i brak merytorycznej konwersacji czyli profesjonalnego podejścia do problemu ( ale to twój problem~~ula, ja jak widzisz ze swoim sobie radzę)
- to wszystko wtedy mogłabyś przypisać mnie, ale czy tak jest w rzeczywistosci?

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 18 lut 2013, 16:35

to nie moja sprawa jak z twoim zdrowiem, widzę, po manii wklejactwa bez logiki że gorzej, ani mnie twoje zdrowie nie ziębi ani nie grzeje, ale zaśmiecasz to forum, nie jesteś merytoryczna, nie odpowiadasz na temat, ośmieszasz się....takie jest moje zdanie i już
~ula

Napisano: 19 lut 2013, 4:14

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2013, 8:07

no i co można wkleić o tej porze w nocy? III wojna światowa też powód wotum nieufności dla PO!!!!!
no cóż zgodnie z obsesją - winatuskawinatuskawinatuskawinatuska
~oko

Napisano: 19 lut 2013, 12:22

nocen oszołomstwo dzibar
~podobno....

Napisano: 19 lut 2013, 12:40

~~podobno, oko masz problem z percepcją niewygodnych informacji i zrozumieniem tego co jest dla innych oczywiste - empatycznie potrafię to wytlumaczyć, ale daruj sobie komentarze bo one świadczą tylko o twoim ograniczeniu ( to co niezrozumiale zawsze budzi lęk i niepokój ), a ja pracuje wtedy kiedy mam wenę ( bo te typy tak mają i dla mnie jest to oczywiste, ale przy ograniczeniach już nie:))))))))))))))))))))))))))))))
~~podobno, oko \"kto mieczem wojuje od miecza ginie\"
~dzibar

Strona 19 z 32    [ Posty: 320 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x