wtz

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
~justa

Re: wtz

Post autor: ~justa »

Reniu a macie wprowadzoną kontrolę zarządczą?
~Renia

Post autor: ~Renia »

u nas tym zjmuje się Kierownik
~justa

a, to super ja od roku próbuje cos sklecic ale wiecznie niema czasu, duży macie warsztat?
~Renia

chyba nie - 35 uczestników
~justa

RENIU A CZY BYŁABY MOŻLIWOŚĆ WYMIANY KONTROLI ZARZĄDCZEJ NA JAKĄŚ INNĄ POMOC Z NASZEJ STRONY?
~justa

Reniu może Wam potrzebne są jakieś inne regulaminy którymi moglibysmy sie wymienic, mi bardzo potrzeba kontrole zarządcza, nie ze niechce mi sie robic tego ale szczerze nie mam na to czasu, pozdrawiam i czekam na odzew
~Renia

justa ja nie mam kontroli zarządczej.
~justa

a to źle zrozumiałam, bo pisałaś Reniu ze tym się kierownik zajmuje wiec pomyslałam ze macie opracowane e procedury
kas
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kas »

Witam,
Mam pytanie do księgowych WTZ działających jako jednostki budżetowe.
Które wydatki klasyfikujecie do sprawozdania RB-WSa i z jakimi kodami? Ja koszty szkoleń i delegacji związane z nimi.
kasia1980

Post autor: kasia1980 »

cześć, też jestem jednostką budżetowa- wtz, u mnie wsa to szkolenia i delegacje z nimi związane 81/XV, w tym roku miałam jeszcze zakup - aktualizację podpisu kwalifikowanego 11/II , chętnie nawiążę kontakt z księgową pracującą w wtz -jedn. budżetowejsporo różnych dylematów
ODPOWIEDZ