Wyjeżdżam z kraju jak PiS dojdzie do władzy. Kto jedzie ze mną? - HYdE PaRK

Strona 6 z 7    [ Posty: 62 ]

Napisano: 14 mar 2013, 18:01

Powiedział katolik, moher, zwolennik drobiu.
~Adam

Napisano: 21 mar 2013, 16:30

Przecież mnie nie znasz. Więc skąd wiesz jaki jestem.To tylko świadczy o tym jacy są zwolennicy komuny. Tacy jak Ty. Kompletny brak tolerancji i arogancja.
~Jerzy

Napisano: 21 mar 2013, 16:35

przeciez go nie znasz - wiec skąd wiesz kim jest - i na koniec zacytuje ciebie Jerzy:
\"To tylko świadczy o tym jacy są zwolennicyIV - go kaczystanu. Tacy jak Ty. Kompletny brak tolerancji i arogancja.\"
~do Jerzego

Napisano: 17 maja 2013, 21:36

Chyba jednak będzie trzeba wyjechać:(
~Adam

Napisano: 17 maja 2013, 21:38

dzibar pisze, że Polacy nie gęsi hehehehe.... PiS nie wygra. Ja w to wierzę!
~olga

Napisano: 17 maja 2013, 22:21

ja też bo to byłby koniec demokracji
~edi

Napisano: 17 maja 2013, 22:56

Mariusz Max Kolonko: dlaczego w Polsce niektóre media stygmatyzują wolnych, patriotycznych obywateli?

- Czytam w polskiej prasie artykuł jakiegoś dupka: \"Narodowcy wyszli na ulice\". Jak jakieś hitlerjugend. Kto te bzdury pisze? Kim jest ten pajac dziennikarski, który rozumie świat na opak? Kto go zatrudnia? W Ameryce tacy \"narodowcy\" to zwykli mieszkańcy Ameryki - powiedział Mariusz Max Kolonko podczas czatu w Onecie.
~święta racja

Napisano: 17 maja 2013, 23:10

kolonko nie autorytet, liczy się zdanie Polaków
~ateistyczna prawda

Napisano: 18 maja 2013, 15:56

No pewnie, że nie autorytet, gdyby nim chciał być to nie użyłby słowa \"dupek\" - no bo czym się różni od innych - niczym, a jego opinia , jak każda może się podobać lub nie.Faktem jest, że Max Kolonko mówi do rzeczy i niewatpliwie wytyka prawdziwe błędy, które warto korygować, ale czy musi nas od razu obrażać przy tym...............
moim zdaniem tylko na tym traci..........
A Polacy nie gęsi....................... więc jako Polakowi i panu w wieku dojrzałym raczej wypadałoby zacząć zwracać baczniej uwagę ( zwlaszcza, że jest doswiadczonym dziennikarzem ) na forme przekazu
Pozdrawiam Pana Mariusza Maxa-Kolonko i mam nadzieje, że nie uraziłam i nie nazwie mnie ani nikogo innego - na pismie - już \"dupkiem\" a młodzież nauczy innych zamienników jak dosadnie zechce kogoś określić tym mianem:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 18 maja 2013, 17:12

POra sie pakować.
Nadchodzi IV RP. Bój się Polaku.
~Adam

Strona 6 z 7    [ Posty: 62 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU