Wynagrodzenie 2014 - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 6 z 12    [ Posty: 119 ]

Napisano: 03 lut 2014, 22:02

Marianno posługujesz się dalej awansem z KN. Nie ma już KN! Jaki masz samorządowy stopień?
~???

Napisano: 03 lut 2014, 22:03

Ja zakładam że w przypadku mojej placówki nie było i nie ma sprawiedliwego traktowania pracowników, a dyrektor nie chce na ten temat rozmawiać
~koala

Napisano: 03 lut 2014, 22:03

podaje przykład różnych pensji na tym samym stanowisku pracy
~Marianna

Napisano: 03 lut 2014, 22:04

koala u nas jest po równo i tez uważam że to niesprawiedliwe
~Marianna

Napisano: 03 lut 2014, 22:05

Marian, a była skarga dotycząca zrównania zarobków i warunków pracy w placówkach?Zapodaj link proszę.
~???

Napisano: 03 lut 2014, 22:07

Marianno napisz jaki masz awans zawodowy samorządowy. Ja po wielu latach pracy nie kwalifikuję się wg Twojej rozpiski nawet na stażystę.
~???

Napisano: 03 lut 2014, 22:10

Ja nie piszę o równym traktowaniu, ale o sprawiedliwym Jest dla mnie oczywiste że osoba pracująca od dwóch lat nie może mieć takiej samej pensji zasadniczej jak ta która pracuje 22 lata, ale nie rozumiem jak osoba pracująca 12 lat może zarabiać 800 zł więcej niż ta która pracuje 9 lat. (to samo stanowisko)
~koala

Napisano: 03 lut 2014, 22:10

stażysta 2265zł
kontraktowy 2331zł
mianowany 2647zł
dyplomowany 3109zł

No, a teraz wszyscy z jednego aktu sa wynagradzani , mają grupe XIV, XV , sa wychowawcami samorzadowymi, na takim samym stanowisku.... I wszystko byłoby ok gdyby te róznice w wysokosci zarobków wynikały chociaz z jakiejs oceny pracy

A sami dobrze wiemy że pracownicy samorzadowi nie sa takimi beznadziejnymi pracownikami , jak mówi o nich ich wypłata.....
Co wtedy, gdy jego zaangazowanie przez 8 lat dałoby mu zarobek nauczyciela dyplomowanego, no bo tak dobrze pracuje, a niestety zarabia ok cos 2000 brytto?
~mariusz

Napisano: 03 lut 2014, 22:14

patrz stopnie awansu w KN różnica miedzy mianowanym a dyplomowanym na zasadniczej prawie 500zł ... od zasadniczej liczone są dodatki i spokojnie może wyjść nawet po 800zł różnicy

mało tego na tym samym stopniu różnica pomiędzy dodatkami tez może być znaczna

np. nigdy nie dostawałam dodatku mieszkaniowego ani wiejskiego ani dodatku za godziny nocne i od wielu lat nie było nadgodzin (od 2003)

a były placówki które miały te wszystkie dodatki i nie mam o to do nikogo pretensji

~Marianna

Napisano: 03 lut 2014, 22:15

mariusz przez 8 lat nie zdobędziesz stopnia dyplomowanego
~Marianna

Strona 6 z 12    [ Posty: 119 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x