wysłałam tu na prywatną wiadomośćMikolaze pisze: 12 maja 2025, 9:32 dziekujea czy masz moze wzor decyzji odmownej ze wzgledu na dodatek obliczony w wysokosci nizszej niz 0.5% przec. wyn.?

wysłałam tu na prywatną wiadomośćMikolaze pisze: 12 maja 2025, 9:32 dziekujea czy masz moze wzor decyzji odmownej ze wzgledu na dodatek obliczony w wysokosci nizszej niz 0.5% przec. wyn.?
Dziękuje, mam jeszcze jedno pytanko, czy jezeli nie wydajecie decyzji przed 10tym ze wzgledu na toczace sie postepowanie (wywiad) i wyrównanie pojdzie za ubiegly miesiac w miesiacu nastepnym czy wydajac decyzje wspominacie o tym?
Tak. Piszę informację, ze np. dodatek za maj będzie wypłacony razem z dodatkiem za czerwiecMikolaze pisze: 13 maja 2025, 7:35Dziękuje, mam jeszcze jedno pytanko, czy jezeli nie wydajecie decyzji przed 10tym ze wzgledu na toczace sie postepowanie (wywiad) i wyrównanie pojdzie za ubiegly miesiac w miesiacu nastepnym czy wydajac decyzje wspominacie o tym?
tak myslalam tez zrobic, dzieki za podpowiedz. A piszecie to w sentencji decyzji?Maxima pisze: 13 maja 2025, 8:17Tak. Piszę informację, ze np. dodatek za maj będzie wypłacony razem z dodatkiem za czerwiecMikolaze pisze: 13 maja 2025, 7:35Dziękuje, mam jeszcze jedno pytanko, czy jezeli nie wydajecie decyzji przed 10tym ze wzgledu na toczace sie postepowanie (wywiad) i wyrównanie pojdzie za ubiegly miesiac w miesiacu nastepnym czy wydajac decyzje wspominacie o tym?