Wzór decyzji odmownej.
Re: Wzór decyzji odmownej.
poprosze wzor decyzji odmownej jak mozna na maila [email protected]
dziekuje
dziekuje
Proszę również jeśłi można o wysłanie wzoru dec odmownej na meila.
[email protected]
Jeśli ktoś ma bardzo proszę
[email protected]
Jeśli ktoś ma bardzo proszę
hej czy ktoś mógł by mi przesłac decyzje odmowna n maila [email protected] bede bardzo wdzieczna :>
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja również poproszę: [email protected]
Wzór decyzji odmownej.
bardzo proszę o wzór decyzji odmownej - muszę wydać i potrzebuję podstawę prawną
[email protected]
dzięki wielkie
[email protected]
dzięki wielkie
Ja jestem na etapie opracowywania wzoru decyzji odmownej, na chwilę obecną podstawa prawna wygląda tak:
czy ktoś to skomentuje??? poprawnie, nie poprawnie???
Działając na podstawie art. 5, art. 9, ust. 1 i ust. 4 oraz art. 10, ust. 2 ustawy o Karcie Dużej Rodziny z dnia 5 grudnia 2014 r. (Dz. U. z 2014 r. poz. 1863) oraz art. 104 i art. 106 § 5 oraz art. 107 § 1 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. – Kodeks Postępowania Administracyjnego (Dz. U. z 2013 r., poz. 267 z późn. zm.) jak również Upoważnienia nr ....................... Burmistrza Miasta .............z dnia .............2015 r. w sprawie upoważnienia Kierownika Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w .............. Pana/i .................... do prowadzenia spraw z zakresu realizacji ustawy o Karcie Dużej Rodziny, po rozpatrzeniu wniosku Pana/i ...................... z dnia..................
orzekam
>
>
>
czy ktoś to skomentuje??? poprawnie, nie poprawnie???
Działając na podstawie art. 5, art. 9, ust. 1 i ust. 4 oraz art. 10, ust. 2 ustawy o Karcie Dużej Rodziny z dnia 5 grudnia 2014 r. (Dz. U. z 2014 r. poz. 1863) oraz art. 104 i art. 106 § 5 oraz art. 107 § 1 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. – Kodeks Postępowania Administracyjnego (Dz. U. z 2013 r., poz. 267 z późn. zm.) jak również Upoważnienia nr ....................... Burmistrza Miasta .............z dnia .............2015 r. w sprawie upoważnienia Kierownika Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w .............. Pana/i .................... do prowadzenia spraw z zakresu realizacji ustawy o Karcie Dużej Rodziny, po rozpatrzeniu wniosku Pana/i ...................... z dnia..................
orzekam
>
>
>
Oprócz Wzór decyzji odmownej. - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Wprowadzanie wniosku
do kiedy przyznać kartę?
Data ważnosci w KDR pilne
czy sie nalezy
POTWIERDZENIE ODBIORU
17 latka z tymczasowym miejscem zamieszkania w bursie
Błąd w akcie urodzenia
dodanie członka rodziny czy uzupełnienie?
utrata uprawnień do KDR
Dotacja
wprowadzanie wniosku KDR
17 latek z orzeczeniem i zaświadczeniem
Rodzina zastępcza
powództwo o roszczenia alimentacyjne
Jak postąpić
GIODO