wzór podania o przyznanie zasiłku z OPS - Wzory pism

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 26 kwie 2011, 20:34

Miejscowość dn.01.01.2000 r

Jennifer Lopez
ul. Pomocna 13/ 01
Miejscowość ko-ddd Do O.P.S.
tel kont. Dzielnicy ...............
ul. Nieugiętych 1945
Miejscowość ......

P O D A N I E
Zwracam się z prośbą do w/w (wyżej wymienionego) urzędu o udzielenie mi lub ( mojej 01 osobowej rodzinie) pomocy (najlepiej wymienić formę pomocy np.pomocy finansowej) w miesiącu .....

Uzasadnienie
Jestem osobą samotną ,starszą ,samotnie wychowującą ,przewlekle chorą ,itd..... Opisujemy swoją sytuację im dokładniej tym lepiej nie rozpisując się w miar zwięźle.
Moje dochody to ......ZŁ w miesiącu poprzedzającym podanie.
Obecna sytuacja nie pozwala mi na samodzielne funkcjonowanie dlatego zwracam się o pomoc.

Z góry dziękuje za szybkie i pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Z poważaniem
Jennifer Lopez
Najlepiej składać w pierwszych dniach miesiąca lub pod koniec poprzedniego.
Ops też ma terminy np.dwa tygodnie na przeprowadzenie wywiadu środowiskowego.
Pozdrawiam i mam nadzieję iż byłam pomocna
~Jennifer Lopez

Napisano: 27 kwie 2011, 18:09

nie wiem też poszukuje takiego podania
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 01 maja 2011, 17:26

Magda sama korzystasz z ops-u,niejestes zadna pracownica,wiec nie wcinaj sie,pracownik socjalny tesz korzysta,na swieta dostaly po 400 zl,a pensja 1500 zalezy jle ma stazu pracy a premia a rodzina znajomi poco komu odradzasz porady korzystania pomocy szkoda ci.
~Jola

Napisano: 01 maja 2011, 17:46

Sama korzystasz zadna pracownica nie jestes w myslach tylko kochana marzyc ci wolno ja cie obserwuje na kazdej stronie,pracownik socjalny na swieta wzieli po 400 zl,premia,pensja 1500 zalezy od stazu pracy a tobie jle daly zasilku wiec nie odradzaj poto sa a jak nie to wogule niech nie jstnieje ops niech jda ulice zamiatac i nikt wtedy zalu nie bedzie mial bo sa jnstytucje,fundacje,i stowarzyszenia kture pomagaja w rozny sposob.POZDRAWIAM.
~Do Kasia 2

Napisano: 02 maja 2011, 23:32

Do Twojej wiadomości-jestem pracownikiem socjalnym i kuratorem sądowym. Obserwuj, obserwuj.:) A w między czasie
naucz się zasad interpunkcji i ortografii. Pozdrawiam :)
~Kasia 2

Napisano: 24 kwie 2012, 3:34

Dobry wieczór ja chciałam się zapytać co trzeba napisać jeśli miało się zasiłek w formie pieniężnej przyznany tylko na dwa miesiące a chce salej dostawać ten format pomocy?proszę o szybką odpowiedz z góry dziękuje i pozdrawiam:)
~Katarzyna

Napisano: 16 paź 2012, 11:59

Boże, przeraza mnie małostkowość osoby która podaje się za pracownika socjalnego.............. i zarazem kuratora,dlatego ten kraj pogubił logikę,ja jestem za tym żeby takich ludzi uważających się za coś wartościowego OPS kasować .Ludzie którzy powinni reprezentować wysoka klasę gdyż zderzają się z ubóstwem innych mniej zaradnych lub zagubionych ludzi,powinni wczuć się w sytuacje i w miarę pomagać , ponieważ to własnie ubodzy ludzie dają im prace.Dzisiaj ja jutro ty takie hasło szanowni pracownicy socjalu powinniście mieć, poczucie pomocy.Socjal w naszym kraju właściwie do niczego nie służy często jest to sytuacja która upodla i tak upodlonego,natomiast daje prace własnie takim co to nie ja, czyli mało produktywnym pracownikom socjalu.Chyle czola
~teresa

Napisano: 21 gru 2012, 13:13

dobrze piszesz teresa
~anita

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x