Napisano: 18 lip 2016, 8:51
Masz rację Gościu agresja rodzi agresję, a stosowanie prawa niezgodnie z prawem jest przestępstwem.
Gazeta prawna od dawna manipuluje faktami i w mojej opinii jest niewiarygodna.
Za to ludziom na wysokich stanowiskach się min. płaci aby w stresujących sytuacjach potrafili te emocje utrzymać w ryzach.
Bardzo się cieszę, że w końcu prawników wzięto pod lupę wraz z całym wymiarem sprawiedliwości.
Lepiej sobie radził z tym Lech Kaczyński, ale i Jarosław Kaczyński z Prezydentem Andrzejem Dudą i Zbigniewem Ziobro jak widzę.
Za dużo nie mogę powiedzieć ponieważ dalej moje sprawy są w toku, ale wierzę i widzę tego działania dowody, że wszystko idzie w dobrym kierunku.
O komornikach mam złą opinię i uważam, że powinna ( ich ustawa ) o komornikach zostać definitywnie znowelizowana ponieważ nie działają oni obecnie wyłącznie dla własnego zysku( dokladnie na tej samej zasadzie co firmy farmaceutyczne ( lekarze )i apteki ( aptekarze)
I wlaśnie to jest stosowanie prawa niezgodnie z prawem, stwarzanie atmosfery sprzyjającej ludobujstwu za pomocą niechlujnego prawa i ustawodawstwa dzialającego na szkodę obywateli zamiast ich chronić.
Dzidka