zakończenie procedury NK - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 25 lut 2014, 10:46

nAPISZCIE PROSZĘ W JAKIEJ FORMIE ZAWIADAMIACIE CZŁONKOW zi O ZAKOŃCZENIU PROCEDURY \"nk\"
~ pracownik socjalny

Napisano: 25 lut 2014, 11:05

do protokołu dołaćzam informację: zapoznałem się z protokołem zakończenia nk w rodzinie.....i pod spodem podpisy wszystkich czlonków
~Asia

Napisano: 25 lut 2014, 16:05

Po co zawiadamiać?
U nas jest protokół ze spotkania Zespołu w którym dodajemy dodatkowy pkt że Zespół jednogłośnie podją decyzję o zakończeniu NK. pod protokołem wszyscy się podpisują.
A pod protokołem zakończenia podpisuje się Przewodniczący ZI
~~lutka

Napisano: 26 lut 2014, 22:51

j/w
~xxx

Napisano: 27 mar 2014, 16:30

Przewodniczący Zespołu Interdyscyplinarnego
mgr XXXX
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. ZZZ
00-00 XXXX

XXXXX
ul. XXXX
XX-XX xxxxx

Informuję, że w dniu 00 XXXX 0000 roku zespół interdyscyplinarny ds. przeciwdziałania przemocy w XXXXX na podstawie § 18 ust. 1 pkt 1 rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 13 września 2011 roku w sprawie procedury „Niebieskie Karty” i wzorów formularzy „Niebieska Karta” podjął decyzję w sprawie zakończenia realizacji procedury „Niebieskie Karty” w Pani/Pana sprawie.

Otrzymują:
1. Adresat
2. a/a

wysyłamy za potwierdzeniem odbioru

~Dorota

Napisano: 26 sie 2014, 16:12

mam pytanie czy zawiadamiacie ofiarę i sprawce przemocy o zakończeniu nk? my robimy podobnie jak wyżej czyli zwołujemy gr w protokole piszemy ze spotkanie dotyczy zakończenia nk w rodzinie ...... i podpisują się wszyscy członkowie, następnie protokół z zakończenia nk podpisuje przewodniczący zi
nick

Napisano: 12 mar 2015, 15:32

też proszę o odpowiedz na pytanie pracownika socjalnego
bachus
Stażysta
Od: 12 lut 2010, 12:56
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x