konflikt z dyrektorami - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 03 mar 2014, 11:25

do grupy roboczej powołałam przedstawiciela oświaty, dyrektor go nie puści bo tak mu sie podoba, wójt uważa że jeżeli dyrektor sie nie zgadza to trudno. Co zrobić , gdzie napisać
~- nowa

Napisano: 03 mar 2014, 11:51

Zadzwoń do Kuratora oświaty- napisz.. i wyślij fax - powiadom o fakcie . Przyleci.

~emilka!!

Napisano: 03 mar 2014, 12:33

Ale to przecież dyrektor podpisał porozumienie o współpracy.Nie czytał co podpisywał?
~franek

Napisano: 03 mar 2014, 12:46

bzdura, jak nie może go puścić!
~ops-ik

Napisano: 03 mar 2014, 12:58

Bo nikt nie musi i wszyscy leją na to prócz socjalnych.
~realistyk

Napisano: 03 mar 2014, 13:31

To prawda.
~franek

Napisano: 03 mar 2014, 15:26

no dyrektorka osobiscie do nas zadzwonila, poinformowałam ja ze podpisala porozumienie, stwierdzila iz nie ma zastepstwa i ona nie zostala zaproszona, nie wiem tylko po co ona chciala przyjsc
~- nowa

Napisano: 03 mar 2014, 15:43

nowa to co ty namieszałaś?
~emilka!!

Napisano: 10 mar 2014, 16:16

Pismo do Szkoły z powołaniem się na przepisy prawne, na samym dole informacja że pismo poszło do Ministerstwa Edukacji i do wiadomości Kuratorium. Na drugi dzień dyrektorka szkoły która łamie przepisy dzwoni poinformować że jednak ktoś przyjdzie, a zdyszany przedstawiciel oświaty wpada do was do pokoju ze stertą notatek.
~y

Napisano: 15 cze 2016, 10:20

Witam, jesteśmy w podobnej sytuacji. Nie mamy pedagoga szk. więc do grupy zaprosiliśmy wychowawcę klasy dziecka. Dyrektor nie wyraża na to zgody i domaga się podstawy prawnej na jakiej ma oddelegować nauczyciela. (???) Jak zwykle tylko kłody pod nogi, sam jest członkiem ZI i o ile się pojawi się na grupie to tylko krytykuje, neguje itp. żadnej pomocy. :evil:
qaz

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x