Niebieska linia nie stanowi prawa tylko je interpretuje.Ich interpretacja nie jest obowiązkowa dla nikogo. Zapoznaj się z interpretacją innych instytucji, zwłaszcza tych, które w hierarchii stoją wyżej. Podać ci telefony czy sama znajdziesz? Nie bądź taka ograniczona, rozszerz swoje horyzonty umysłowe. O wynikach swoich poszukiwań, o ile takie będą i do czegoś cię doprowadzą, nie musisz nas informować. Innym częściom ciała daj przez chwilę odpocząć.
współczuję...
splułaś/eś monitor zupełnie niepotrzebnie. Generalnie więc zwolnij. Ja pasuję- wstyd zadawać się z osobami Twojego pokroju, szczególnie kiedy rozmawiamy o podstawowej wiedzy.
No to Emilka poszybowała i wskazówek nt. zamknięcia NK szuka w Konwencji Praw Człowieka i Podstawowych Wolności . Tęga głowa, rzadko takie przypadki spotkasz w OPS, chyba że na Podkarpaciu.
na Podkarpaciu słyszeli też o Konstytucji... głupia . Nie ma takiej możliwości aby jakiekolwiek ustawy, rozporządzenia, kodeksy nie odnosiły się do źródła tego aktu - godzenie w prawa człowieka tam zapisane skończy się Trybunałem.
"Sprawca "z Rozporządzenia w sprawie NK jest co podkreślam Podmiotem w całym tego słowa znaczeniu i tak należy go traktować..
Nie mów na siebie "głupia" bo pomyślę, że taka jesteś... . Konstytucja też ma swoje umocowanie, Podkarpacie o tym nie wie?
Co do reszty to się zapętliłaś.
zastanawiam się czy Ty w ogóle i w szczególe coś kumasz z tematu procedura NK -
(a już nie wspomnę o poważniejszych kwestiach) - no tak..jasne, że nie!!
A jak informujecie podmioty o zakończeiu nK? Jeśli np w Grupie był pedagoog szkolny, to po zakończeniu procedury ja wysyłam pismo do szkoły - podpis na zwrotce sekretarki. Czy tak może być?
A jak informujecie podmioty o zakończeiu nK? Jeśli np w Grupie był pedagoog szkolny, to po zakończeniu procedury ja wysyłam pismo do szkoły - podpis na zwrotce sekretarki. Czy tak mozna postępować?