zamknięcie NK - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 5 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 07 sty 2015, 15:47

No właśnie "jaa" nie wiem, czy to jest wlasciwa praktyka. A nie miałaś/eś kontroli , nie sprawdzali Ci tego? Ja miałam kontrolę wlaściwie zaraz na początku funkcjonowania zespołów i nie miałam wtedy jeszcze zamkniętych kart.
Szanowni INNI - wypowiedzcie się.
miniatura

Napisano: 14 sty 2015, 15:22

turlaj pisze:a my mieliśmy , żeby ich nie powiadamiać, ponieważ nie są podmiotami, a osobami uczestniczącymi w procedurze. podmioty informujemy takie jak szkoła, gops, policja, zespół kuratorskiej służby sądowej, ośrodek zdrowia, inne uczestniczące.
Czyli ofiara przemocy jest przedmiotem? Nie należy jej się informacja o zaprzestaniu Waszej przemocy? O przepraszam, miałam na myśli pomocy.
Gilda

Napisano: 14 sty 2015, 15:27

bla bla bla pisze:Co kogo obchodzi z czym się zgadza lub nie emilka. Naskrob jeszcze coś ...
Ofiarę przemocy obchodzi. A wiesz kto to ofiara przemocy domowej? Skoro tu wypisujesz pierdoły to może zainteresuj się. A jak Cię to nie obchodzi to wypad.
Gilda

Napisano: 14 sty 2015, 15:31

miniatura pisze:A jak informujecie podmioty o zakończeiu nK? Jeśli np w Grupie był pedagoog szkolny, to po zakończeniu procedury ja wysyłam pismo do szkoły - podpis na zwrotce sekretarki. Czy tak mozna postępować?
Jasne, najważniejszy w NK jest pedagog szkolny, no tak to przecież podmiot.
Gilda

Strona 5 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem