zarobki dyrektorów placówek - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 3 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 27 wrz 2012, 18:03

Inka o nadgodzinach to mogę zapomnieć. Nocki też odpadają - w tym roku dwie. Nadgodziny płacę na koniec każdego kwartału - taki mamy okres rozliczeniowy. Sporadycznie zastęstwo jako nadgodziny. W tym roku 12 wychowawców oraz pedagog otrzymało za nadgodziny około 8000 złotych na wszystkich oczywiście.
~Marcin

Napisano: 01 paź 2012, 18:51

Marcinie, w moim domu dziecka jest dużo nadgodzin. Kwota którą podałeś czasami przypada na jednego wychowawcę z KN w rozliczeniu miesięcznym. O dyrekcji nie wspominam nawet, nie wiem ile maja płacone za 1 nadgodzinę. Wychowawcy z KP, mimo, że są dużo tańsi nie mają prawa do nadgodzin. Na nas nie pieniążków, zero podwyżek. A jak się nam nie podoba, to drzwi otwarte, na nasze miejsce znajdą się nowi...
~Inka

Napisano: 01 paź 2012, 19:06

Bogu dzięki ten absurd za rok się kończy.
~;;;;;

Napisano: 12 paź 2012, 15:23

Nadgodziny dyrektora to jakaś bzdura, nie ma takiej mozliwości, przepisy nie pozwalają
~Bożena

Napisano: 12 paź 2012, 15:55

Bożena zgadzam się z Tobą. Gdybym ja chciał jakieś nadgodziny to musiałbym mieć zgodę mojego pracodawcy czyli starosty. Nie wydaję mi się również z moralnego punktu widzenia dawanie nagdodzin dyrektorowi a nie pracownikom.
~Marcin

Napisano: 12 paź 2012, 16:11

masz dyżury w grupie w ramach swojego etatu?Marcinie
~?

Napisano: 12 paź 2012, 17:33

Wydaje się, ze dodatek funkcyjny może stanowić rekompensatę z pracę w nadgodzinach na stanowiskach dyrektorskich.
~Roman

Napisano: 12 paź 2012, 19:23

Jestem z kp więc zdarz się, że jak brak rąk do pracy to na dyżur się wchodzi. Jednak to sutuacja sporadyczna.
~Marcin

Napisano: 13 paź 2012, 20:20

nadgodzin nie mamy, ale pani dyrektor w pierwszej kolejności bierze zastępstwa , najczęściej noce z piątku na sobotę lub z soboty na niedzielę, tak jakby MAŁO ZARABIAŁA:(
~Renata

Napisano: 14 paź 2012, 21:34

W Pszczynie to 85 tysięcy rocznie!!! I jak z takim wynagrodzeniem wygaszać publiczne placówki.
~Joanna

Strona 3 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x