Diagnoza psychofizyczna - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 4    [ Posty: 36 ]

Napisano: 08 sie 2012, 13:45

Witam mam pytanie i wielką prośbę - czy macie już opracowane w waszych placówkach diagnozę psychofizyczną wychowanka.
Jeżeli tak to mogłabym poprosić o wzór takiej diagnozy - dyrektorka kazała mi sporzadzić taką do końca wakacji a ja nie bardzo wiem jak się do niej zabrać.
Dla wszystkich ludzi dobrego serca he he podaję swój e mail: [email protected]
~Marlena

Napisano: 19 wrz 2012, 11:10

mam wielką prośbę czy mógł by ktoś przesłać mi diagnozę psychofizyczną dziecka na adres [email protected]
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 19 wrz 2012, 12:26

A wystarczy spojrzeć w dół ....
~Jerzy

Napisano: 19 wrz 2012, 12:43

Jurku, nie podpowiadaj ha ha ;)
Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 19 wrz 2012, 12:47

Już Wam podesłałem.
Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 19 wrz 2012, 14:22

Witam,
Czy ktoś mógłby pożyczyć na wino? Jak będę miał to oddam ;)
~nie mam a porzebuję

Napisano: 26 lis 2012, 20:45

Witajcie, Mam pytanie Czy ktoś z Was ma wzór diagnozy dziecka w placówce? Zaczęłam niedawno prace w placówce i nie bardzo wiem jak się za to zabrać...:-(Gdyby ktoś mógł mi pomoc to byłabym bardzo wdzięczna. Podaję mój adres [email protected]
Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka
~Agnieszka

Napisano: 26 lis 2012, 21:33

bardzo poproszę o wzór diagnozy psychofizycznej. [email protected]
~karolina

Napisano: 14 sty 2013, 17:17

Witam.
Ja również poproszę o wzory diagnozy psychofizycznej, planu pomocy dziecku, karty pobytu dziecka w placówce i ewentualnie jeszcze inne, jeżeli funkcjonują w Waszych placówkach. Pozdrawiam i dziękuję. [email protected]
~Anik

Napisano: 14 sty 2013, 17:17

Witam.
Ja również poproszę o wzory diagnozy psychofizycznej, planu pomocy dziecku, karty pobytu dziecka w placówce i ewentualnie jeszcze inne, jeżeli funkcjonują w Waszych placówkach. Pozdrawiam i dziękuję. [email protected]
~Anik

Strona 1 z 4    [ Posty: 36 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x