zawiadomienie o wszczęciu postępowania zmiana decyzji zaliczki - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 10 kwie 2008, 14:58

hahahahahahahha

Paulo pisze bys nic zupelnie nie pisala, zadnego wszczecia tylko wydala odrazu decyzje i zgadzam sie z nim w calej rozciaglosci
Paula
Awatar użytkownika
Referent
Od: 05 sty 2006, 13:07
Zajmuję się:

Napisano: 10 kwie 2008, 15:40

hihihihi
owszem bez zgody strony ale przy jej udziale,
~elcia/gops - nie przejmuj się robisz dobrze, wszczęcie musi być tak mówi kpa
~mago

Napisano: 10 kwie 2008, 15:42

wrrrrrrrrrrrrr tygrysku

wrednosc powinna byc zapisana w cechach narodowych polakow ;p

Paula
Awatar użytkownika
Referent
Od: 05 sty 2006, 13:07
Zajmuję się:

Napisano: 17 paź 2008, 12:40

mi sko ostatnio uchyliło decyzję zmieniającą na niekorzyść strony twierdząc, że nie było zawiadomienia o wszczęciu postępowania administracyjnego ani wystarczającej ilości dowodów. ja nie robiłam zawiadomienia, bo była to zmiana decyzji z powodu zmiany sytuacji dochodowej strony, o której zresztą strona sama mnie poinformowała pisemnie i to właśni jej pismo potraktowałam jako dowód. teraz się zastanawiam co mam robić w przyszłości. pracuję w rodzinach zastępczych. tam wysokość zasiłku zmienia się jak zmienia się wysokość dochodu dziecka. mam kilka rodzin, w którym komornik co miesiąc przysyła inną kwotę alimentów, w związku z tym co miesiąc zmieniam im decyzję. czy w takich przypadkach też muszę za każdym razem robić zawiadomienie o wszczęciu postępowania???
~pracownik pcpr

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x