Zespoły interdyscyplinarne. Komu to potrzebne?
Re: Zespoły interdyscyplinarne. Komu to potrzebne?
anno, serio.
Widziałem nieraz, jak młodzi dzielnicowi wpatrywali się w młodą pedagog szkolną uczestnicząca w posiedzeniu grupy roboczej. A jacy szarmanccy i gadatliwi! Tylko nie na temat...
Zresztą dwudziestoparolatkowie (kawalerowie/panienki lub też żonkosie z krótkim stażem małżeńskim) jakież mogą mieć sami doświadczenie życiowe nie mówiąc już o predyspozycjach do \"naprawiania\" czyjegoś pogmatwanego związku?
Widziałem nieraz, jak młodzi dzielnicowi wpatrywali się w młodą pedagog szkolną uczestnicząca w posiedzeniu grupy roboczej. A jacy szarmanccy i gadatliwi! Tylko nie na temat...
Zresztą dwudziestoparolatkowie (kawalerowie/panienki lub też żonkosie z krótkim stażem małżeńskim) jakież mogą mieć sami doświadczenie życiowe nie mówiąc już o predyspozycjach do \"naprawiania\" czyjegoś pogmatwanego związku?
a ja widziałam na ostatniej grupie jak wszyscy obecni faceci (policjanci, terapeuta, kurator) pożerali wzrokiem ofiarę
- chyba się już na mnie napatrzyli 
Przepraszam za te głupoty, ale dzisiaj nie mam siły ani nastroju na merytorykę
Też mam swoje słabości i mam do nich prawo.
(???)

Przepraszam za te głupoty, ale dzisiaj nie mam siły ani nastroju na merytorykę

Też mam swoje słabości i mam do nich prawo.
(???)
Największe mają księża zapewne według Ciebie - specjaliści od rodziny! :]
a dlaczego twierdzisz, że wg mnie to najwięksi spece od rodziny???? Wywnioskowałes to z jakiejkolwiek mojej wypowiedzi?
Ty jak rozumiem nie maż żadnych slabości - zazdroszczę
Ty jak rozumiem nie maż żadnych slabości - zazdroszczę

anno, er to raczej tą wypowiedzią chciał mi dowalić.
Udało mu się... O mało nie udławiłem się kanapką.
Patrz, jaki bystrzak!
Udało mu się... O mało nie udławiłem się kanapką.
Patrz, jaki bystrzak!
Wczoraj miałem ZI. Dziś przyszł kobita ta co założyła jak twierdzi chłopu \'\'niebieską linię\'\', chciał dodać, że ta przemoc to też zwiząna z tym, że chłop chciałby a nie może.
Niech GR podejmie decyzję o skierowaniu chłopa do lekarza pierwszgo kontaktu, by ten zapisał mu... viagrę. I zapisać to w protokóle.
Nastepnym razem podejmiecie decyzję o zakończeniu procedury, bo... przyczyny ustały.
Nastepnym razem podejmiecie decyzję o zakończeniu procedury, bo... przyczyny ustały.
A jak mu się nie dzwignie to monitoring..
ha ha no wymiękam przy Was 
Dobrze, że ten tydzień się skończył, bo ja już się dziś czuję równie skończona.
Pozdrawiam Was !!! Odpoczywajcie
Ja potrzebuje twardego reseta... bo w poniedziałek mam posiedzenie ZI (oblig po 3 miesiącach)

Dobrze, że ten tydzień się skończył, bo ja już się dziś czuję równie skończona.
Pozdrawiam Was !!! Odpoczywajcie

Ja potrzebuje twardego reseta... bo w poniedziałek mam posiedzenie ZI (oblig po 3 miesiącach)
Twardy reset....
Dobrze powiedziane, anno. Służę pomocą. Bo na posiedzeniu ZI tego mieć nie będziesz.... Amen.
Dobrze powiedziane, anno. Służę pomocą. Bo na posiedzeniu ZI tego mieć nie będziesz.... Amen.
Oprócz Zespoły interdyscyplinarne. Komu to potrzebne? - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
protokół z ZI
Lista Zespołów Interdsycyplinanrych
i co dalej
plan pracy zespołu
członek ZI na wychowawczym
wezwanie i zaproszenie
regulaminy
CO ROBIĆ
choroba psychiczna a NK
zakończenie procedury NK
FINANSE A ZESPÓŁ
\"stare\" NK