Zespoły interdyscyplinarne. Komu to potrzebne?

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
~Jerry

Re: Zespoły interdyscyplinarne. Komu to potrzebne?

Post autor: ~Jerry »

Poczytajcie:

https://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... l?cookie=1

a zwłaszcza komentarze policjantów do artykułu.
Nic dodać, nic ująć.

P.S. Jak czytam wypowiedzi p. Durdy z \"Niebieskiej Linii\" to najdelikatniej mówiąc, złość mną targa.
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~Kasia »

A szanowni pedagodzy co to pracują po 20 godz w tygodniu jutro znowu świętują..ledwo do pracy po wakacjach wrócili..
Kasia
~teraputa

Post autor: ~teraputa »

Uważam - to za bardzo dobre kroki w kierunku \" robienia czegoś\" , co pomoże policjantom podnieść swoją wiedzę i umiejętności tak merytorycznie jak i praktycznie z zakresu przemocy w rodzinie. Ja osobiście nie chce się podkręcać i nazywać tego kolejnym bublem. Są propozycje szkoleń- mamy świadomość swoich \"braków \" i albo chcemy pracować przyzwoicie albo nie ? To jest w naszych łbach. Nie mówmy o przepisach mówmy o swojej mentalności i postawie.

P.S Policjantom potrzebna jest pomoc na każdym etapie pracy zawodowej- psychologiczna, superwizyjna, - Ci ludzie tego potrzebują. Po służbie też.

~terapeuta

Post autor: ~terapeuta »

Terapeuta ..ch...rne literówki. No sama potrzebuję terapii logopedycznej albo ćwiczeń z motoryki małej w połączeniu ze stymulacją bodźca wzrokowego - by nie zaszkodziło..
ale po co ja.? aha
P.S Martyna odezwij się na e- maila....mam artykuły- i co podoba się forum ..? za dużo energii z siebie dajesz :) powoli..
~Jerry

Post autor: ~Jerry »

Jak przeczytałem posty w wątku \"sekretarz\" to znów nasunęło mi się pytanie: ZI. Komu to potrzebne?
~ex

Post autor: ~ex »

Sekretarz za czasów komuny to było coś. A jeszcze jak się było pierwszym sekretarzem to dopiero była władza. A dziś.......
~emilka

Post autor: ~emilka »

tęsknisz ex...? chyba NIE ?
~Adamobojca

Post autor: ~Adamobojca »

A ja tęsknię. Dzięki aparatowi policyjnego terroru zjawisko DOMOWEJ przemocy było problemem marginalnym. \"Matki Madzi\" zamiast lansować sie w mediach były właściwie traktowane (palami) i trafiały za kraty bez zbędnych ceregieli. A pracownicy socjalni zajmowali sie potrzebujacymi a nie bawili w śledczych i kuratorów. ;)
~emilka

Post autor: ~emilka »

co ty opowiadasz....?!
tak się zastanawiam czy faktycznie pamiętasz czasy tego ustroju i po prostu jako \"stary komuch \"pinkolisz -albo jesteś młody , głupi i nie wiesz co mówisz ?

P.S - przepraszam za zwrot - ale brakuje słów..!
ODPOWIEDZ