Zle zamowione karty...pomyłka - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 09 kwie 2019, 14:43

Zamawiałam KDR ale pomyliłam się zamiast zxamówić dla całej rodziny to zamówiłam tylko dla rodziców, znając życie pomyliłam się z wmioskiem tylko dla rodziców i tamtym zrobiłam bez rozpatrzenia. Jak to teraz naprawic karty przyszły ale musze dla reszty zamówić...
renia7
Praktykant
Od: 04 sie 2017, 11:55
Zajmuję się: KDR,ŚW, SR, NK, FA

Napisano: 09 kwie 2019, 15:00

renia7 pisze:Zamawiałam KDR ale pomyliłam się zamiast zamówić dla całej rodziny to zamówiłam tylko dla rodziców, znając życie pomyliłam się z wnioskiem tylko dla rodziców i tamtym zrobiłam bez rozpatrzenia. Jak to teraz naprawić karty przyszły ale musze dla reszty zamówić...
witam w klubie pracujących na akord :lol: , też tak niedawno miałem, niestety trzeba zrobić nowy wniosek, uzupełnienie rodziny na 3 dzieci, przynajmniej kosztów nie naliczy, zrobiłem notatkę o błędzie urzędnika i dołączyłem do tamtego wniosku i ponownie wklepałem cała rodzine nie zamawiając tym razem dla rodziców, a dzieci jako uzupełnienie rodziny, no chyba że ktoś ma lepsze rozwiązania ? ;)
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 10 kwie 2019, 8:24

ubu pisze:
renia7 pisze:Zamawiałam KDR ale pomyliłam się zamiast zamówić dla całej rodziny to zamówiłam tylko dla rodziców, znając życie pomyliłam się z wnioskiem tylko dla rodziców i tamtym zrobiłam bez rozpatrzenia. Jak to teraz naprawić karty przyszły ale musze dla reszty zamówić...
witam w klubie pracujących na akord :lol: , też tak niedawno miałem, niestety trzeba zrobić nowy wniosek, uzupełnienie rodziny na 3 dzieci, przynajmniej kosztów nie naliczy, zrobiłem notatkę o błędzie urzędnika i dołączyłem do tamtego wniosku i ponownie wklepałem cała rodzine nie zamawiając tym razem dla rodziców, a dzieci jako uzupełnienie rodziny, no chyba że ktoś ma lepsze rozwiązania ? ;)
Ja robiłam dokładnie tak samo przez uzupełnienie rodziny
nika253
Praktykant
Od: 05 kwie 2019, 14:05
Zajmuję się: KDR

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x