złożyłam wniosek w sadzie o leczenie, opłaciłam a wnioskodawca chce go wycofac.
złożyłam wniosek w sadzie o leczenie, opłaciłam a wnioskodawca chce go wycofac.
babka złożyła wniosek o skierowanie męża na leczenie. Przeprowadzilismy całą procedutrę, wystąilismy do sadu, zrobiłam opłatę za złożenie wniosku a baba pisze mi podanie i żąda abym wszystko wycofała. Ok moge wycowac ale sąd nie odda mi opłaty za złożony wniosek. czy zatem moge domagac się od niej aby zwróciła chociaż te koszty sądowe?
Re: złożyłam wniosek w sadzie o leczenie, opłaciłam a wnioskodawca chce go wycofac.
w takim razie ja wezwij i przedstaw jej fakty oraz weź od niej na pismie że wycofuje i jest świadoma jakie koszta zostały poniesione. Oczywiście jej powiedz że nigdy wiecej. Ale ja na Twoim miejscu już bym nie wycofała bo jak mówisz poszło do Sądu ., Niech ona przed Sądem powie jaki mąż dobry i że juz nie pije.
Jak złożyłaś papiery to już nic nie wycofujesz i musisz jej powiedziec że to jest w gestii sądu!! taka procedura
Jak złożyłaś papiery to już nic nie wycofujesz i musisz jej powiedziec że to jest w gestii sądu!! taka procedura
Re: złożyłam wniosek w sadzie o leczenie, opłaciłam a wnioskodawca chce go wycofac.
w takim razie ja wezwij i przedstaw jej fakty oraz weź od niej na pismie że wycofuje i jest świadoma jakie koszta zostały poniesione. Oczywiście jej powiedz że nigdy wiecej. Ale ja na Twoim miejscu już bym nie wycofała bo jak mówisz poszło do Sądu ., Niech ona przed Sądem powie jaki mąż dobry i że juz nie pije.
zupełnie się zgadzam z tym co powyżej. Jeżeli sprawa została przekazana do sądu, to nie ma mowy, żeby się z niej wycofywać. Przekazanie akt sądowi jest równoznaczne z zakończeniem postępowania przez komisję r.p.a, tak więc na jakiej podstawie wybierzesz akta z sądu?
ale ona dzwoniła do sadu i powiedziano jej, że można wycofać, na nasz wniosek. więc nie popuści
no to zadecydujcie komisyjnie, co z tym zrobić. A swoją drogą, sąd to potrafi...
A co z podstawami prawnymi? Komisja nie potrzebuje zgłoszenia jeżeli są np. nieletnie dzieci i podejrzenie demoralizacji.
Musisz mieć \"coś\" oficjalnie jeśli komisja ma zmienić zdanie.
zmienność decyzji to cecha charakterystyczna doświadczających przemocy. Ja nie daję wiary temu, co mówią kobiety w fazie miodowego miesiąca. Po nim przyjdą kolejne etapy. Już nie będzie tak słodko. A jezeli nie mam racji, to tym lepiej. Ale dokumentów z sądu bym nie wycofywała.
Oprócz złożyłam wniosek w sadzie o leczenie, opłaciłam a wnioskodawca chce go wycofac. - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
czy pełnomocnik może pyc przewodnczącym komisji jednocześnie?
Jak ten oproblem rozwiązać ?
dofinansowania
KTO MOŻE ZOSTAĆ CZŁONKIEM KOMISJI GKRPA? jakie uprawnienia są potrzebne?
ubezpieczenie bezdomnego
bezdomny a zasiłek stały POMOCY
bezradnosc...
rozgrywki małżeńskie - problem alkogolowy
schronienie-bezdomny
niedopłata za zezwolenie
bezdomność
rachunek
podanie/prośba do GKRPA o przymusowe leczenie odwykowe alkoholika
Jakie obowiązki wykonuje przewodniczący GKRPA?
zasiłek stały dla bezdomnych
bezdomny POMOCY