zmiana szkoły/numeru telefonu a KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 04 paź 2018, 13:30

20-latek właśnie dostał przedłużenie KDR do zakończenia nauki w szkole policealnej. Mówi, że ma wkrótce zamiar zmienić tę szkołę na podobną, w której termin zakończenia nauki byłby taki sam co w obecnej. Czy jeżeli taka zmiana by nastąpiła musi informować? Składać wniosek? W sumie nie zmienia to jego podstawowych uprawnień.
Tak przy okazji mi się nasunęło (bardziej teoretycznie, ale kto wie kiedy mnie to czeka) - co ze zmianą nr tel podanego przy wniosku o kartę elektroniczną? Chyba nie potrzeba nowego wniosku?
iks_ps
Stażysta
Od: 10 lip 2018, 18:39
Zajmuję się: PS

Napisano: 04 paź 2018, 14:38

Jeżeli zmianie ulega tylko: numer telefonu, adres mailowy lub lista uprawnionych nie należy składać nowego wniosku. W zakładce "Zarządzanie kartami" należy wybrać "Aktualizuj dane teleadresowe" i wprowadzić tam nowy numer. Jeżeli chce mieć Pani mieć jakieś formalne potwierdzenie tej zmiany, proszę dać wnioskodawcy sam załącznik ZKDR-4 i dołączyć go w zakładce "Dokumenty" do obsługi tej poprzedniej sprawy, na podstawie której wydano kartę.
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
Herka
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 02 sty 2018, 17:03
Zajmuję się: KDR

Napisano: 05 paź 2018, 8:55

Czy analogicznie ze zmianą szkoły po uzyskaniu pełnoletności nie zmieniającą czasookresu uprawnienia - druk ZKDR-01?
iks_ps
Stażysta
Od: 10 lip 2018, 18:39
Zajmuję się: PS

Napisano: 05 paź 2018, 10:53

POSIADACZ KARTY SAM MOŻE ZMIENIAĆ (MODYFIKOWAĆ) SWÓJ NR TELEFONU, EMAIL ORAZ ZDJĘCIE NA KARCIE PO ZALOGOWANIU SIĘ NA APLIKACJĘ. KLIENCI NIE MUSZĄ Z KAŻDĄ TEGO TYPU ZMIANĄ PROSIĆ O TO PRACOWNIKA WYDAJĄCEGO KARTY. TAKĄ INFORMACJĘ UZYSKAŁAM PODCZAS SZKOLENIA Z KDR W DNIU WCZORAJSZYM. POZDRAWIAM
OPSM
Stażysta
Od: 15 sty 2018, 23:49
Zajmuję się: kdr, stypendia, pomost

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x