zwolnienia KP - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 26 mar 2013, 20:56

Wychowawców zatrudnionych na KN w placówkach op-wych jest ok.2400. przy założeniu że wszyscy przyjmą nowe warunki pracy do zwolnienia pójdzie 850 osób zatrudnionych na KP.
~onyx

Napisano: 26 mar 2013, 23:36

nie policzono ile osób pracuje na umowę zlecenie,u nas tacy są,więc oni pierwsi do odstrzału..
~ktos

Napisano: 26 mar 2013, 23:42

Onyx skąd ta ilość? Dotychczas miałem info o 1600 - 1800 ludzi. Daj źródło jak masz. I na podstawie czego zakładasz, że zwaliani bedą ludzie z KP? Czy to prywatna perspektywa, czy też coś innego? Pozdrawiam.
~Marcin

Napisano: 27 mar 2013, 0:02

Zwalniani będą i Ci co z KN na KP pójdą.Ale najpierw leci na bruk kp,wiadomo.
~helka

Napisano: 27 mar 2013, 11:12

i.d.i.o.t.y.c.z.n.y punkt widzenia że kp pierwsze do zwolnienia...bez komentarza.no chyba że trzeba to przyjąć za normę w tej całej batali ze zmianami, zresztą kp do tego jest przyzwyczajone...
~Fasola

Napisano: 27 mar 2013, 13:29

do czego jest KP przyzwyczajony?
~Marianna

Napisano: 27 mar 2013, 14:24

Skąd pewność, że KP pierwsze do zwolnienia, wydawało mi się do tej pory, że \"lesery\" pierwsi zostaną zwolnieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~Jola

Napisano: 27 mar 2013, 14:49

\"Lesery\" zostaną, bo sami nie odejdą ;)
Nikt ich nie zwolni, bo jak im dyr nie zaproponuje pracy, to będzie musiał wypłacić odprawę ;)
Faktycznie w pierwszej kolejności \"polecą\" pracownicy na śmieciowych umowach.
Co do danych ONYXA to nie wieżę w taka skalę zwonień.
~etatysta

Napisano: 27 mar 2013, 16:21

dopisz sobie Marianno...
~Fasola

Napisano: 27 mar 2013, 17:11

ale po co mam się bawić w dopisywanie ? U nas dyr była tak cięta na KN że wyjątkowo dobrze robiła KP ... więc nie wiem co ma sobie dopisać?
~Marianna

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem