żyjemy w czasach, w których trzeba nie tylko mysleć samodzielnie, ale myślec i umiec weryfikować ... - HYdE PaRK

Strona 2 z 10    [ Posty: 97 ]

Napisano: 07 paź 2010, 12:25

Bronisz dzibar króla dopalaczy !!! Zapytaj o zdanie rodziców, którym umarły dzieci!!! Jak możesz używać takich argumentów, żeby udowodmić jakieś swoje \"racje\"!!!
Jeśli juz się wypowiadasz na jakis temat to poznaj problem dokładnie. Król dopalaczy złamał zakaz handlu substancjami szkodliwymi dla zdrowia!!! ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ I KOGO POPIERASZA!!!
~Megi

Napisano: 07 paź 2010, 12:36

.. usłyszysz odpowiedzi dzibar - ona tylko wklejki robi i komentuje sama siebie bo w domu nikt juz z nią gadac nie chce.
~nie ...

Napisano: 07 paź 2010, 12:49

przeczytaj uważnie co napisałam Megi - ja nie bronie krola dopalaczy, tylko twierdzę, że nic nie usprawiedliwia rządu przed łamaniem prawa, albo balansowaniem na granicy prawa.
W demokracji nie ma równych i równiejszych i to trzeba podkreślic.
BO REZIM PODOBNO MAMY ZA SOBĄ.
A cel nie uświęca środków. Ja oprócz robienia wklejek potrafie rownież logicznie myśleć i oprocz domu mam rowniez normalne kontakty przez internet - jak przystało na XXI wiek ~nie? ( bo tobie chyba żal, że potrafie wykorzystać nowości techniki aby kontaktować się z całym światem:)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 07 paź 2010, 12:54

DZIBAR PISZESZ BZDURY
~MARTA

Napisano: 07 paź 2010, 13:05

Tylko prawda i wiedza nas wyzwolą:

https://niezalezna.pl/article/show/id/39876
~picador

Napisano: 07 paź 2010, 13:12

Co to znaczy dzisiaj chcieć niepodległości”? – pytał w roku 1989 Adam Michnik. I odpowiadał: „Znaczy to konsekwentnie, krok po kroku, przebudowywać Polskę; znaczy to pracować, by doktryna Breżniewa została pogrzebana na zawsze. Jednak nie drogą rozpalania antyrosyjskiej nienawiści ani urządzaniem antysowieckich demonstracji. Wytwarzanie obrazu Polski dyszącej potrzebą antysowieckich akcji jest sprzeczne z polskim interesem narodowym i godzi w politykę rządu Tadeusza Mazowieckiego.”

TAK PICADOR - KTO MIECZEM WOJUJE.... LEPIEJ WIĘC DZIAŁAĆ ROZWAŻNIE A NIE ROBIĆ BURZY W SZKLANCE WODY
~MARTA

Napisano: 07 paź 2010, 14:49

wklejik to nowości i techniki buhahahahahahahahahah!!!!!!!
~nie ...

Napisano: 07 paź 2010, 16:24

mam rowniez normalne kontakty przez internet - jak przystało na XXI wiek-hahahahahahaha...................normalne kontakty przez internet!!!!!! hahahahahahahaha....................
~ola

Napisano: 07 paź 2010, 16:34

Marto, nie wiem, czy zorientowałaś się, ale nichcący przyznalaś się, że wierzysz w spiskowe teorie. Pisząc \"Kto mieczem ...\" dałaś jednoznacznie do zrozumienia, że wiesz, iż to Rosjanie zamordowali naszego prezydenta.

A swoją drogą, to właśnie przez takie rządy i takich ideologów Polska straciła ogromną szansę wyzwolenia się spod buta sowieckiego. Własnie w czasach Mazowieckiego Rosjanie nie byli w stanie nam niczego zrobić. Okazało sie jednak, że w POlsce było o wiele silniejsze lobby promoskiewskie niż w samej Rosji determinacja by nie pozwolic Polsce na pełną wolność. Mam nadzieję, że dożyję czasów, gdy to zostanie rozliczone.
~picador

Napisano: 07 paź 2010, 16:48

No co Ty mi wmawiasz? Kto mieczem wojuje..... to nie jest spiskowa teria dziejów tylko konsekwencja działań!!!
ZACYTOWAŁAM TWOJĄ WKLEJKĘ!!!
PRZEZ MAZOWIECKIEGO POLSKA STRACIŁA SZANSĘ NA WYZWOLENIE SIĘ SPOD BUTA SOWIECKIEGO!!!
CO TY BREDZISZ!!!
~MARTA

Strona 2 z 10    [ Posty: 97 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x