adwokat na grupie roboczej - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 3 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 10 cze 2013, 21:54

Co za absurd! Takie sytuacje utwierdzają mnie w przekonaniu że te całe grupy robocze, zespoły interdyscyplinarne to marnowanie czasu i obarczanie niewłaściwej instytucji odpowiedzialnością za temat. Grupy nie mają żadnej mocy sprawczej wobec OSP, a sprawy przemocy domowej tak jak każdej innej przemocy - napadów, pobić, gwałtów, wandalizmu powinna załatwiać POLICJA/PROKURATURA/SĄD. Po co te grupy - wystarczy jak spotkają się papugi zwaśnionych stron...
~Adamobójca :)

Napisano: 10 cze 2013, 22:06

Dzięki takim karolinom nabieram przekonania, że powinniśmy w diabły rzucić tą robotę i niech Ci ludzie sami się szarpią ze sobą i swoimi ADWOKATAMI...
~Wkurzony

Napisano: 10 cze 2013, 23:09

I niech wydają na nich pieniądze jak mają za dużo.
~Ha

Napisano: 11 cze 2013, 1:37

Takie wypowiedzi to miód na moje serce.
Ludzie myślący wreszcie dostrzegają absurdalność tego \"bicia piany\".
Szkoda tylko, że decydenci nadal są z siebie zadowolenia i chapia do kieszeni kasę z nagród za \"wicie, rozumicie\".
~Jerry

Napisano: 11 cze 2013, 8:55

Wkurzony boisz się? Bardzo dobrze. A adwokatów na grupach będzie coraz więcej, skończy się wasze pouczanie i atakowanie ludzi - nauczycie się przy najmniej pomagać, a nie zgrywać ważniaków w kilka osób przeciwko jednej.
~n

Napisano: 11 cze 2013, 9:08

Oj.. nie rób mi ziaziu, nie rób bo się boję... ;)
Hu..steczka Ci w nos ~n - takie typki jak Ty to mogą sobie podskakiwać w zaciszu kuchennym do swoich ofiar przemocy a nie urzędników. Spróbuj szczęścia z mocniejszymi!
Wisi mi Twoje znęcactwo ale skoro ktoś durny wymyślił że ZAMIAST policji i prokuratury mamy się tym zajmować to będziesz do wyrzygania pouczany i \"atakowany\". I żadna papuga Ci nie pomoże. Oszczędzaj pieniążki na adwokatów na sprawy karne w sądzie - u nas KAŻDA niebieska karta jest podstawą do powiadomienia prokuratury... :)
~Wkurzony

Napisano: 11 cze 2013, 15:12

Nic mnie nie będziecie pouczać i atakować, bo wasza wspaniała grupa robocza już zwiała gdzie pieprz rośnie jak przyszedłem z adwokatem, w tydzień po tym miałem zamkniętą kartę. A lada chwila uruchamiam stronę internetową gdzie będę pisał do wszystkich aby na grupy robocze brali ZAWSZE adwokatów. Utrudni się wam trochę praca co urzędaski pracujący za moje pieniążki?
~n

Napisano: 11 cze 2013, 16:16

Nie utrudni. Do zobaczenia przy następnej Niebieskiej Karcie domowi terroryści! Psychopatyczni znęcacze zawsze ulegają swojej zwyrodniałej naturze a przy recydywie zgłoszenia nawet papuga nie uchroni przed szarym mydełkiem w odosobnieniu... :)
~Pouczacz i atakowacz

Napisano: 11 cze 2013, 16:53

Utrudni, stać mnie na to aby skutecznie utrudniło. Z waszym 1500 brutto nie macie nawet podjazdu do mnie :)
~n

Napisano: 11 cze 2013, 21:07

Czy to kompleks małego członka sprawia że znęcasz się nad rodziną, a zasobny portfel stanowi protezę męskości? Czy niedostatki intelektualne wymuszają konieczność wyręczania adwokatem jeśli (w co wątpię) jesteś niewinny? :)
A w temacie podjazdów i utrudnień, to pracownicy naszej branży nie dysponują wprawdzie wysokimi pensjami, za to posiadają BAARDZO rozległą sieć koneksji i znajomości ze stróżami prawa, sędziami, prokuratorami, kuratorami, administratorami budynków, lekarzami i strażnikami miejskimi. Jeśli uznamy że stwarzasz zagrożenie dla społeczeństwa dołożymy wszelkich starań aby ukrócić Twoje karesy. I skończy się rumakowanie... :)
~PsychoLanalityk

Strona 3 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x