Co za absurd! Takie sytuacje utwierdzają mnie w przekonaniu że te całe grupy robocze, zespoły interdyscyplinarne to marnowanie czasu i obarczanie niewłaściwej instytucji odpowiedzialnością za temat. Grupy nie mają żadnej mocy sprawczej wobec OSP, a sprawy przemocy domowej tak jak każdej innej przemocy - napadów, pobić, gwałtów, wandalizmu powinna załatwiać POLICJA/PROKURATURA/SĄD. Po co te grupy - wystarczy jak spotkają się papugi zwaśnionych stron...
Takie wypowiedzi to miód na moje serce.
Ludzie myślący wreszcie dostrzegają absurdalność tego \"bicia piany\".
Szkoda tylko, że decydenci nadal są z siebie zadowolenia i chapia do kieszeni kasę z nagród za \"wicie, rozumicie\".
Wkurzony boisz się? Bardzo dobrze. A adwokatów na grupach będzie coraz więcej, skończy się wasze pouczanie i atakowanie ludzi - nauczycie się przy najmniej pomagać, a nie zgrywać ważniaków w kilka osób przeciwko jednej.
Oj.. nie rób mi ziaziu, nie rób bo się boję...
Hu..steczka Ci w nos ~n - takie typki jak Ty to mogą sobie podskakiwać w zaciszu kuchennym do swoich ofiar przemocy a nie urzędników. Spróbuj szczęścia z mocniejszymi!
Wisi mi Twoje znęcactwo ale skoro ktoś durny wymyślił że ZAMIAST policji i prokuratury mamy się tym zajmować to będziesz do wyrzygania pouczany i \"atakowany\". I żadna papuga Ci nie pomoże. Oszczędzaj pieniążki na adwokatów na sprawy karne w sądzie - u nas KAŻDA niebieska karta jest podstawą do powiadomienia prokuratury...
Nic mnie nie będziecie pouczać i atakować, bo wasza wspaniała grupa robocza już zwiała gdzie pieprz rośnie jak przyszedłem z adwokatem, w tydzień po tym miałem zamkniętą kartę. A lada chwila uruchamiam stronę internetową gdzie będę pisał do wszystkich aby na grupy robocze brali ZAWSZE adwokatów. Utrudni się wam trochę praca co urzędaski pracujący za moje pieniążki?
Nie utrudni. Do zobaczenia przy następnej Niebieskiej Karcie domowi terroryści! Psychopatyczni znęcacze zawsze ulegają swojej zwyrodniałej naturze a przy recydywie zgłoszenia nawet papuga nie uchroni przed szarym mydełkiem w odosobnieniu...
Czy to kompleks małego członka sprawia że znęcasz się nad rodziną, a zasobny portfel stanowi protezę męskości? Czy niedostatki intelektualne wymuszają konieczność wyręczania adwokatem jeśli (w co wątpię) jesteś niewinny?
A w temacie podjazdów i utrudnień, to pracownicy naszej branży nie dysponują wprawdzie wysokimi pensjami, za to posiadają BAARDZO rozległą sieć koneksji i znajomości ze stróżami prawa, sędziami, prokuratorami, kuratorami, administratorami budynków, lekarzami i strażnikami miejskimi. Jeśli uznamy że stwarzasz zagrożenie dla społeczeństwa dołożymy wszelkich starań aby ukrócić Twoje karesy. I skończy się rumakowanie...