Arbitralność - HYdE PaRK

Strona 4 z 10    [ Posty: 94 ]

Napisano: 20 sie 2011, 22:04

matko jaka przemoc jakie manipulowanie? człowieku skąd tutaj ją zna:) co do nazwisk to ja nie wiem gdzie ty spotkałeś się z podawaniem nazwisk chyba, że Twojego:) za pier.. od rzeczy:)
Adaś zgadzam się z Tobą niechce się czytać takich wywodów:) jestem za krótką i więzłowatą wypowiedzią:) no chyba że jaca chciałby rozwiązać swój osobisty problem i gopsu z którym się boryka, to w takim razie trzebaby było mu pomóc:)
~fajna laska

Napisano: 20 sie 2011, 22:05

vivat młody Olsztyn
~...

Napisano: 20 sie 2011, 22:07

Jaca bez urazy ale nie potrafisz dojść do puenty.
Wylałeś ocean wody i żadnych konkluzji i puenty.

Aż na arbitralność mam ochotę.
~Adam

Napisano: 20 sie 2011, 22:08

jaca dużo żalu i buntu w Tobie niestety:(, chyba ktoś cię bardzo skrzywdził:( , weekend się zaczął , idź się zrelaksuj:) odpręż chłopie:)
~fajna laska

Napisano: 20 sie 2011, 22:15

Laska ma rację. Wrzuć na luz.
Albo zacznij dziennik pisać bo widzę że mas zw głowie ogromne pokłady bardzo złożonych myśli.
Uporządkuj je.

Wyjdź na browara z kumplami.
~Adam

Napisano: 20 sie 2011, 22:35

~jaca - jak to cię śmieszy to śmiej się. wypłakałeś się i dobrze ci z tym? wywaliłeś swoje żale do pomocy społecznej i pracowników socjalnych i na podstawie swojego przykładu uogólniłeś wszystkich i wszystko a to jest tylko twój problem.
A tak bardziej ogólnie to może podejmujący decyzję ma ja konsultować z klientem?
~a co tam

Napisano: 20 sie 2011, 22:37

Płakał?
Momencik gdzieś tu chusteczkę miałem...
~Adam

Napisano: 20 sie 2011, 22:59

@a co tam - śmieję się nie z Ciebie a z tego, że ... prokuratura nie kiwnie małym palcem u nogi bo to nie w interesie prokuratora, choć w interesie publicznym. Przekaz wystarczający. Nikt mnie po pierwsze nie krzywdzi tylko działania urzędników są krzywdzące. jak wspomniałem na samym początku nie zabiegam o aprobatę a merytoryczna rozmowę na temat arbitralności w gminach a szerzej \"przemocy w pomocy\". Faktem jest, że może Adam plączący i ma racje zaś @fajna laska moim zdaniem nie wie po której stronie stanąć ; czyli dwóm panom służyć? Może tak wystosować apel do Prezydenta miasta Wrocławia który był patronem konferencji \"przemoc w pomoc\" zęby się nie wygłupiał bowiem coś takiego w ogóle w OPSach nie istnieje i czegoś takiego nigdy nie było?
Ignorantia iuris nocet
jaca
Praktykant
Od: 20 sie 2011, 21:30
Zajmuję się:

Napisano: 20 sie 2011, 23:00

Ziom... zmień dilera.
~Adam

Napisano: 20 sie 2011, 23:07

po żadnej, szkoda, że nie odnalazłeś sensu w moim komentarzu a widzisz tylko wielki sens w swoich wywodach.
życzę odnalezienia bratniej duszy do \"merytorycznej rozmowy\" i powodzenia w życiu:) szczerze:)
~fajna laska

Strona 4 z 10    [ Posty: 94 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x