Arbitralność - HYdE PaRK

Strona 10 z 10    [ Posty: 94 ]

Napisano: 21 sie 2011, 23:23

Normalnie to ja na niego zamiaru siadać nie mam. pozdrawiam i dobranoc, a w nawiasie ( https://www.thefablife.com/files/2011/07/giggles1.gif buhahahah!)
~jaca

Napisano: 21 sie 2011, 23:25

na hp cały ten post -
~do Admina

Napisano: 22 sie 2011, 9:14

Wy wszyscyto 8888wy jesteście
~olek

Napisano: 22 paź 2011, 1:01

Zdania nie zmienię wszyscy pracownicy pomocy społecznej DO JEDNEGO WORA! To ignoranci i pełni chorych ambicji plebejusze. nie w nich nawet odrobiny współczucia i zowie się pracownikiem socjalnym który ma pomagać a kwa kwa kwa SZKODZI!!! Każda \"m.e.n.t.a\" siedząca za burkiem jakiegokolwiek opesu dobrze wie co to arbitralność ale żadna z nich się do tego nie przyzna zasłaniając się władzą. Jaka? Artykułem 105 ustawy czy 11 ? To paranoja w normalnym kraju przy normalnych samorządach to na dziób wójtowie do prezydenta by wywalali takich p.o.j.e.b.a.n.y.c.h. dreczycieli ubogich bo jak nazwać taka jak nie faszystka która mając władze nad słabszym to wykorzystuje ubliża straszy grozi dzieci odbiera a potem myśmy nic nie widzieli to ... Barany zastanówcie się jak do tyłków zacznie dobierać się prasa czy media wsza koleżanki z \"ficebuczka\" czy \"nasiej kalasi\" wywala na was swe okredytowane p.i.z.d.z.i.s.k.a i nie będzie hi ha a won z pracy dobrze, ze na dogodnych warunkach za porozumieniem i bez prokuratora na karku. OPS TO CHORY PSYCHICZNIE URZĄD I DO TEGO PATOLOGIA!
~lufa w krzokach : )

Strona 10 z 10    [ Posty: 94 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x