Bardzo ciekawa i dająca do myślenia rozmowa w Uwadze o Mariuszu T. - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 6 z 7    [ Posty: 66 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 30 sty 2014, 1:48

Nie stanowię zagrożenia dla siebie i innych więc na razie nie;)

Trzeba byc sobą. Postawmy na gender:P
~Adam

Napisano: 30 sty 2014, 1:55

Ani przez moment nie pomyślałam, że może być inaczej.
~Adasia

Napisano: 30 sty 2014, 13:41

Sędziowie będą pod presją ludzi i mediów. To źle.
~Adam

Napisano: 30 sty 2014, 15:54

A jak socjalni są pod presja ludzi i mediów to dobrze? Widzę moralność Kalego...
~Adamsky

Napisano: 30 sty 2014, 16:21

Nie zauważyłem by socjalni przejmowali się mediami. Jacy nieefektywni byli tacy są nadal.
~Adam

Napisano: 30 sty 2014, 17:13

To samo tyczy sędziów...
~Adamsky

Napisano: 30 sty 2014, 17:21

Adam - odnosząc się do Twojego postu - no ciekawy profil..
Ty introwertyk jesteś po prostu. Tak mi się wydaje . Nie ?
Susan Cain mówi \"Pozwólcie im pracować samodzielnie, zamiast zapędzać ich do prac zespołowych.\"
To ludzie twórczy, bardzo produktywni ale potrzebują spokoju, wolności i autonomii, chcą myśleć samodzielnie, elastyczni
\" baterie ładują\" podejmując wyzwania, projekty, działając wśród ludzi- ..a jednak
Zainteresowania?- nie dziwią..
Znakomity Gustaw Jung ( psychologia głębi) - \"stworzył\" introwertyka i tłumaczy..to
Filmy Larsa von Triera- które lubisz i wybierasz do łatwych nie należą, to trudne kino, nie dla wszystkich - ..chodzi o umiejętność analizy i dotarcia...
\" Nimfomanka\"- dla większości odbiorców będzie to perswazja..brutalność - ale w tym filmie zupełnie nie o to chodzi..introwertyk to wie;)

ps. bez urazy..tak miałam ochotę popisać, reszta czytających niech się nie \"podnieca\" zatem tym postem- zbędnymi komentarzami ..;)
~emilka

Napisano: 30 sty 2014, 17:35

Introwertyk? Ale mnie świat zewnętrzny też interesuje:)

A co do von Triera - widziałaś \"Antychrysta\"? Jak go interpretujesz? O czym to wg. ciebie było?
~Adam

Napisano: 30 sty 2014, 19:52

ale introwertyk działa świetnie wśród ludzi - że samotnik i nieśmiały - o ludzie !- to bzdura;)
świat zewnętrzny go interesuje, jak najbardziej. Mówi się, że to koneserzy relacji, wybierają czas, formę, towarzystwo-pod swoje potrzeby. Liczy się jakość nie ilość.
Introwertyk nie potrzebuje mnóstwa bodźców by się rozpędzić jak inni - ma to już na starcie, dlatego jest mniej szumny.

ps. \"Antychryst\" ?..zabrzmiało by banalnie gdybym mówiła o poczuciu winy - stracie, która doprowadza cię do \" wyłuzdania\" moralnego, okrucieństwa, obłędu tylko dlatego, że masz sumienie... ( .....walka o wew.rozgrzeszenie, kosztem utraty wszystkiego-po co więc żałować ? )

~emilka

Napisano: 30 sty 2014, 20:17

oj, coś przegapiłam. Adam rozmawiał z kimś innym, muszę to szybko nadrobić. Przeanalizuję, postawię diagnozę, przecież jestem specjalistką, wystarczą mi same wpisy.
~!

Strona 6 z 7    [ Posty: 66 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x