boje się - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 11 sie 2011, 16:01

Żarty sobie robisz folwark..., to poważna sprawa, ja ani wierzę.
~kjh..

Napisano: 12 sie 2011, 1:50

A ja się boję Drakuli! Proszę socjalnych o interwencje bo on przylatuje nocą i wysysa mnie z sił witalnych. No i krytykuje moją koszulę nocną - a to wszak wg ustawy też PRZEMOC! :)
~Sam

Napisano: 12 sie 2011, 1:51

A przez przypadek to 11 latka może trafić na torrenty a nie na forum OPS...
~Sam

Napisano: 12 sie 2011, 14:36

Nawet jeśli byłby to najbardziej oczywisty dowcip i nie pisał tego dziecko należy potraktować odpowiedź poważnie. Może to czytać ktoś kto skorzysta. Takie sprawy można zgłosić pedagogowi szkolnemu, psychologowi, policji , prokuraturze, pracownikowi socjalnemu, zadzwonić na niebielska linię nr powyżej,
~ale jaja

Napisano: 12 sie 2011, 17:49

A na tego Drakulę też się znajdzie jakaś instytucja i procedura? Słyszałem że Gdański MOPS ma nocne dyżury łowców wampirów... ;)
IMHO oczywista prowokacja zasługuje na oczywistą zlewkę...
~Sam

Napisano: 12 sie 2011, 21:43

\"Sam\", a ty w jaką postać się wcielasz w Drakulę czy Wampira??? bo zachowujesz się jakby ponosiła cię fantazja dziecięcej wyobraźni.
Ja uważam, że Ania jest ofiarą przemocy i mam nadzieję, że ktoś jej pomógł. Jest to dziewczynka bardzo dzielna, że odważyła się napisać.
Nie można kpić z kogoś, bo nie ma się pewności czy ktoś oszukuje czy nie. Ania zgłosiła tu na forum przemoc, szczególnie seksualną, a to jest poważna sprawa.
Zastanów się \"Sam\" nad oszczerstwami jakie kierujesz tu na forum
~kjh..

Napisano: 12 sie 2011, 22:09

Popieram wypowiedź kjh
Ania to naprawdę odważne dziecko, żeby tylko jej ktoś pomógł
~krystian

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem