brak prądu co robicie?

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: brak prądu co robicie?

Post autor: :-) »

magdalenamagda pisze: 13 lut 2020, 16:26
małe ww pisze: 13 lut 2020, 15:33 dawno dawno temu dzwoniono do lokalnego dystrybutora energii ale w obecnym czasie jest ich za wiele Enea Energa Turon PGE Plus Orange.... takie rachunki mi podają nie wspomnę,że i w ramach jednego dostawcy cena różni się znacznie
A więc nie uszczęśliwiamy nikogo na siłę gość pisze oświadczenie że nie ma prądu a więc do wyliczeń przyjmuje się stawkę 0 zł
tego nie słyszałam ale logiczne jest w pewnym sensie:)
kwota z zakładu energetycznego i po sprawie...dlugo pracuje w dodatkach i sporo szkolen bylo...ale nigdy nie bylo mowy,ze gdy nie ma pradu nie nalezy sie ryczałt...cena od sasiada...coz...niezbyt ale z zakladu energetycznego jak najbardziej...zresztą i tak niewiele sie rozni
manialml
Praktykant
Zajmuję się: Dm, De, DS
Kontakt:

Post autor: manialml »

a zaświadczenie od zarządcy o wysokości 1kwh dla konkretnego mieszkania?
Krwawa
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Krwawa »

A skąd zarządca ma to wiedzieć?
manialml
Praktykant
Zajmuję się: Dm, De, DS
Kontakt:

Post autor: manialml »

Nie wiem ale wie.
małe ww
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: małe ww »

manialml... już w temacie umowy użyczenia zafiksował się na wiedzy zarządcy .... pewnie zarządca ma szklaną kule i czarnego kota.... ale nie ma to nic wspólnego z § 3 ust 1 ROZPORZĄDZENIA RADY MINISTRÓW z dnia 28 grudnia 2001 r. w sprawie dodatków mieszkaniowych.
:lol: :lol: :lol:
Krwawa
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Krwawa »

Musi być faktura lub rachunek, zgodnie z wspomnianym wyżej rozporządzeniem. Po coś to rozporządzenie jest. Chyba że działamy "na wyczucie", a przepisy mamy gdzieś.
ODPOWIEDZ