Chciała się wypróżnić, wypadło dziecko - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 24 lut 2017, 11:26

Weź może idź na inne forum i wypisuj swoje "yntelygentne" wypowiedzi i przemyślenia. Jak czytam takie dyrdymały to mi się w żołądku przewraca.
Magda utrzymuje, że nie wiedziała, że jest w ciąży. - Myślałam, że przytyłam - mówi i zapewnia, że nie czuła żadnych ruchów dziecka, ani nie miała nudności. - Ja się czułam bardzo dobrze - zapewnia. Przyznaje, że nie miała miesiączki i to trochę ją niepokoiło. - Miałam iść do lekarza właśnie. W poniedziałek miałam iść do lekarza, bo akurat miałam dzień wolny - mówi.
A to dziecko poczęła jak Maryja? :lol: Że tacy ludzie istnieją na Ziemi to jest zdumiewające.
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 24 lut 2017, 11:51

"A to dziecko poczęła jak Maryja? Że tacy ludzie istnieją na Ziemi to jest zdumiewające.Ale Ty jesteś głupi,skoro takie rzeczy opowiadasz. "

Powiem wprost. Takiego głupca jak Ty woodoo - jeszcze nie spotkałam, nie czytałam...

ps. Istnieją, żebyś wiedział,że istnieją. Jak śmiesz..
[Anioł*]

Napisano: 24 lut 2017, 12:11

Tak samo śmie jak ty wyskakujesz do mnie z określeniem mej osoby jako "głupca". Mi do pięt nie dorastasz dziewczynko.
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 24 lut 2017, 12:42

Obraża Pan ludzi, wyśmiewa się z osób ograniczonych intelektualnie, proszę się obejrzeć woodoo, są wokół Ciebie. Zadał Pan sobie pytanie, gdzie my wszyscy jesteśmy, ( instytucje, profesjonaliści),że ludzie w tych czasach do wiadra sikają. I coś Panu powiem, trafił Pan na zły grunt, bo mam wiedzę co do sytuacji osób balansujących na marginesie wykluczenia społecznego. Jest Pan zdziowiony tak niską wiedzą tej dziewczyny na temat swojej seksualności, ciała..Coś panu opowiem,pewien przykład.
" Matka poszła na zakupy z córką ( dorosła dziewczyna, ograniczenie intelektualne ), na chwilę się rozdzieliły, matka miała coś załatwić. W tym czasie robotnicy z budowy pobliskiej zawołali dziewczynę...Kiedy matka wróciła,córka była rozebrana, a kiedy zapytała przerażona co się stało, ta odpowiedziała, no ale co mamo. Zawsze mówiłaś że mam być grzeczna i posłuszna jak ktoś mnie o coś prosi...". To nie jest kawał woodoo.
Trzeba podnosić świadomość tych osób, tak żyjących, a nie się dziwić i śmiać.

ps. Mówisz " do pięt mi dziewczynko nie dorastasz". Nie mam takich "aspiracji' na szczęście. Już sama odpoowiedź na taki komentarz jest dla mnie żenująca.
[Anioł*]

Napisano: 24 lut 2017, 12:45

Proponuję w tym miejscu zakończyć dyskusję Waszą oraz zaprzestanie przede wszystkim obrażanie się wzajemne. Proponuję i ładnie proszę ;)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 24 lut 2017, 15:25

Tak właśnie wygląda "poziom" anioła. Wystarczy trafić w cel, a zapomina o ogładzie i konwenansach. Tyle w temacie. Nie histeryzuj anioł!
1010

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem