Ciekawe - HYdE PaRK

Strona 7 z 8    [ Posty: 73 ]

Napisano: 16 lut 2015, 18:19

Droga " jestem "
Postawiłaś pytanie w takim tonie, że nie sposób przejść obojętnie, tak wzrusza... ;( i choć pomoc moja wydaje się tu niewystarczająca, doradzę tylko, byś nie była "taka chętna" i nie pociągała tak od razu za coś... ??? Może tutaj jest problem?
Ale nie załamuj się , otóż setki kobiet jest w podobnej sytuacji i pyta : Dlaczego mężczyźni zdradzają ? lub dlaczego mężczyźni kochają zołzy?
Cierpliwie czekaj więc ..na odpowiedź "tutejszych" mężczyzn ..- a w tym czasie włącz kolejny romans

z sympatią
Emilka
Emilii

Napisano: 16 lut 2015, 19:05

Odpowiedziałaś w takim tonie, że nie sposób nie uwierzyć w prawdziwość tego co piszesz. Z twoich słów jasno wynika, że wszystko o czym piszesz doświadczyłaś we własnym życiu. To się nazywa spójność (chyba nie muszę dodawać czego z czym, bo ty to wiesz, prawda?) Nic dodać...
jestem

Napisano: 16 lut 2015, 19:40

do jestem
coś ty mała .
Raz w życiu oglądałam jakiś film Katarzyny Grocholi, przypomniałam sobie i chciałam się zabawić - Tobą ;(
stąd podjęta przeze mnie forma i styl- próba pół żartem, pół serio- Zabawa...
Zakpiłam chyba jednak zarówno z pisarki jak i z ciebie- najmocniej "przepraszam", ale intencje pomocy miałam szczere .

Twoja dozgonna koleżanka z forum -Emilka.
Emilii

Napisano: 16 lut 2015, 20:08

Niestety, z przykrością zauważam, że ta wypowiedź zawiera dużą dawkę fałszu i nieudanej próby obrony poprzez przekierowanie uwagi na rzeczy nieistotne. Najbardziej dyskredytuje i pogrąża autorkę to, że się tłumaczy. Żeby ci oszczędzić większej "wtopy" kończę to co rozpoczęłam.
PS. nigdy nie baw się drugą osobą, nawet w necie, bo jak widzisz kij ma dwa końce.
Sorry, nie miało boleć.
Idę czytać książkę, może też znajdziesz coś dla siebie oprócz tego forum :)
jestem

Napisano: 16 lut 2015, 20:57

jestem
Najbardziej dyskredytuje i pogrąża autorkę to, że się tłumaczy. - doceniam próbę lichej psychoanalizy wglądowej ale się nie zgadzam i co więcej mam rację jak sądzę, ponieważ uważam, że moja odpowiedź tudzież ustosunkowanie się do Twojej opinii ( jaka by nie była ) jest wyrazem tylko i wyłącznie szacunku z mojej strony dla Ciebie -mimo wszystko.
A co reszty twojego stwierdzenia ..Jak mawia mój profesor -" czas spędzony na forach nie jest czasem straconym, to przykład postawy aktywnego i zaangażowanego człowieka w relacjach publicznych ... Tylko bierność ( mówi on dalej ) jest przejawem szacunku dla drugiego człowieka.. "
Chwalisz się, że czytasz ?- - To dobrze .Czytanie książki jest bowiem nieporównywalnie większą wartością niż fora..no chyba ,że to coś z serii " Grocholi"- (chały mówiąc wprost) -ciebie jednak o tak kiepski gust nie śmiałabym posądzić .;)
dowodem czego są twoje wpisy j/w.
Emilii

Napisano: 16 lut 2015, 21:20

jest przejawem braku * szacunku - (jak mogłam..;)
Emilii

Napisano: 16 lut 2015, 21:48

a toś ci sobie pogadały jedna warta drugiej :lol: :lol: :lol:
do dwóch d.....

Napisano: 16 lut 2015, 22:18

A Twój "ambitny" wpis w 1/2 złożony z dziecinnych obrazków...????????-coś na wzór Wielkiej Litwy i małej Polski.
Emilii

Napisano: 16 lut 2015, 22:38

Szukam mądrej, pięknej i młodej.
Ares

Napisano: 16 lut 2015, 22:58

Proponuję panią Ogórek.
Emilii

Strona 7 z 8    [ Posty: 73 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x