Proszę o pomoc kogoś kto sie zna lub miał podobny przypadek,otrzymałam w spadku po kolezance przyjemnośc prowadzenia KDR,w lutym złozony wniosek,kilka dni temu przyszły karty,ale brakuje, jednej matki-wnioskodawcy teraz zobaczyłam ,że wnioskodawca nie jest automatycznie członkiem rodziny,i co ja teraz mam zrobić.Czy kobieta musi złożyć nowy wniosek?Czuje ,że poległam i nie wiem jak to ugryzc.POMOCY
wniosek w formie papierowej złożony
Co ja teraz mam zrobić????
Re: Co ja teraz mam zrobić????
Ja to bym zrobiła w systemie poprzez uzupełnienie rodziny i zamówiłabym matce kartę.
Re: Co ja teraz mam zrobić????
Ebbe no i tak zrobiłam
Ale żeby nie było tak prosto to zauważyłam ,że karta jednego z dzieci utraciła juz ważność,moja wina bo nie wpisałam we wniosku ,że kontynuje naukę(nie wiem jak mogłam to przoczyć)anulowałam to kartę i zamówiłam nową niestety z tymi samymi "błędnymi" danymi i teraz nie moge ich edytować by wpisać nowa datę wazności karty i kontynuacji nauki ech wykonczy to mnie nerwowo,poradzcie coś

Ale żeby nie było tak prosto to zauważyłam ,że karta jednego z dzieci utraciła juz ważność,moja wina bo nie wpisałam we wniosku ,że kontynuje naukę(nie wiem jak mogłam to przoczyć)anulowałam to kartę i zamówiłam nową niestety z tymi samymi "błędnymi" danymi i teraz nie moge ich edytować by wpisać nowa datę wazności karty i kontynuacji nauki ech wykonczy to mnie nerwowo,poradzcie coś

Oprócz Co ja teraz mam zrobić???? - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Student
czy przyznac karty duzej rodizny - POMOCY
Komu przyznać kartę
karta -nie wiem jak wprowadzic wniosek
komu przysługuje karta?
Jak cofnąć wniosek do edycji?
Czy wymagane jest zaświadczenie ze szkoły?
czy należy się przedłużenie
czy się należy
niepełnosprawnosc
gdy ktoś wypadnie ze składu rodziny
Zapytanie symbol kancelaryjny
dodanie nowej osoby do rodziny
Źle przyznana karta
skany dokumentów
wniosek elektroniczny POMOCY!!!!!!!