Witam
czy może ktoś mi łopatologiczne krok po kroku podpowiedzieć jak dodać do rodziny nowego członka rodziny !
dodanie nowej osoby do rodziny
Re: dodanie nowej osoby do rodziny
Rejestrujesz nowy wniosek. I dalej szkoły są dwie: jedni wpisują wszystkich "starych" członków rodziny i nie wnoszą o przyznanie karty . Inni wpisują poza wnioskodawcą tylko nową osobę. My robimy opcję drugą.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: dodanie nowej osoby do rodziny
mogę liczyć na pomoc?
zle wrowadzilam wniosek:( nie wpisalam jednego dziecka do skladu rodziny zatwierdzilam wniosek a system nie pokazał bledu i wniosek tkwi we wnioskach do obsluzenia i na status w obsludze. problem jest taki ze powinno byc tak jeszcze jedno dziecko dopisane a tego wniosku glownego modyfikowac juz nie moge:( wiec co teraz? rejestracja nowego wniosku wraz z wnioskodawca i brakujacym dzieckiem co mi daje jak brak przypisania do rodziny ? zielona jestem
zle wrowadzilam wniosek:( nie wpisalam jednego dziecka do skladu rodziny zatwierdzilam wniosek a system nie pokazał bledu i wniosek tkwi we wnioskach do obsluzenia i na status w obsludze. problem jest taki ze powinno byc tak jeszcze jedno dziecko dopisane a tego wniosku glownego modyfikowac juz nie moge:( wiec co teraz? rejestracja nowego wniosku wraz z wnioskodawca i brakujacym dzieckiem co mi daje jak brak przypisania do rodziny ? zielona jestem
Oprócz dodanie nowej osoby do rodziny - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Jak cofnąć wniosek do edycji?
Czy wymagane jest zaświadczenie ze szkoły?
czy należy się przedłużenie
Co ja teraz mam zrobić????
czy się należy
niepełnosprawnosc
gdy ktoś wypadnie ze składu rodziny
Zapytanie symbol kancelaryjny
Źle przyznana karta
skany dokumentów
wniosek elektroniczny POMOCY!!!!!!!
sprawozdanie S04W w systemie
symbol klasyfikacyjny
Karta Dużej Rodziny dla opiekuna prawnego