Zapytanie symbol kancelaryjny

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
cytryna3

Zapytanie symbol kancelaryjny

Post autor: cytryna3 »

Cześć, wprowadziłam do systemu symbol kancelaryjny "GOPS"

oraz symbol klasyfikacyjny (numer teczki z jednolitego rzeczowego wykazu akt u nas "0058")

zarejestrowałam wniosek i powinien mi przecież to złączyć GOPS.0058 a system zarejestrował mi pod takim numerem: (mójlogin.00580.numersprawy_2016) więc gdzie jest ten GOPS?
katarzyna111

Re: Zapytanie symbol kancelaryjny

Post autor: katarzyna111 »

bo podobno tak ma byc... u mnie jest tak: login.4221.nr sprawy.2016
cytryna3

Post autor: cytryna3 »

U mnie tak samo, u góry w poście zamiast _ powinna być kropka. To w takim razie po co jest ten symbol kancelaryjny u mnie "GOPS" :o
jajaja-

Post autor: jajaja- »

skad ma ten symbol klasyfik. wziąźć??? czy musze pisac do archiwum panstwowego o nadanie numeru???
kropka86
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR,FA,ZDO i inne
Kontakt:

Post autor: kropka86 »

jajaja- pisze:skad ma ten symbol klasyfik. wziąźć??? czy musze pisac do archiwum panstwowego o nadanie numeru???
nr sprawy nadaje się z jednolitego rzeczowego wykazu akt. Trzeba mieć instrukcję kancelaryjną i w ogóle instukcje do prowadzenia archiwum w zakładzie lub składnicy akt. Te dokumenty ustala się w porozumieniu z archiwum państwowym.
ODPOWIEDZ