Co tu tak nudno? - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 21 mar 2015, 19:37

i dziabrowata też wróciła pewnie podobnie jak emilka :lol: :lol: :lol: :lol:
no nie

Napisano: 21 mar 2015, 21:09

Wypuszczaja wszystkich jak leci. Niech sie socjalni martwia co z nimi robic..,
Wiosna idzie

Napisano: 21 mar 2015, 22:15

Nigdzie się nie wybierałam abym miała wracać:), a to, ze leczę stres pourazowy i min. z tego tytułu pobieram czasowo rentę z ZUS tego nie ukrywam ani się tego nie wstydzę, tak jak ~~ortodoksja tego, ze korzystała z usług psychologa.
Wszystko jest dla ludzi, a gdybym była w szpitalu psychiatrycznym to z pewnością bym to napisała bo jako pracownik socjalny posiadający wiedzę z zakresu pracy z osobami zaburzonymi psychicznie (skończone szkolenie spec II st.
Wręcz przeciwnie) - nie boje się tego tematu, ani straszenia psychiatrami - tacy sami lekarze jak innych specjalności. i jestem za tym aby upowszechniać wiedzę na ten temat.
Strach przed osobami zaburzonymi i chorymi psychicznie wynika z niewiedzy, piętnowanie takich osób i wyśmiewanie to kwestia kultury osobistej i braku podstawowej wiedzy dot, różnicy w diagnozie i braku świadomości społeczeństwa na ten temat ( w tym pracowników socjalnych równiez.
Widzę jednak, że nie jestem tutaj mile widzinym gościem wiec żegnam.
Myślałam, że ~~ortodoksja lub Ares powiedzą mi wprost, ale skoro inne nicki mówią tu za nich to nie zamierzam drążyć tematu i żegnam
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 21 mar 2015, 23:41

Nie bierz sobie do serca tych glupich zartow dzibar. Kazdy z nas socjalnych predzej czy pozniej tam trafia...
Wiosna idzie

Napisano: 22 mar 2015, 0:35

Nie biorę sobie tego do serca - po prostu stwierdziłam fakt.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 22 mar 2015, 17:36

Ludzie powinni się wstydzić że korzystają z pomocy psychologa albo psychiatry?
80% z nas potrzebuje ich pomocy. Taka prawda.
Ares

Napisano: 24 mar 2015, 19:42

Ares Ty naprawdę masz jakiś problem, to co napisałeś w wątku "naruszenie praw" było ( mało powiedzieć) niekulturalne - to było po prostu chamskie. Nie dość, że mylisz PZU z ZUS podważasz moją wiarygodność, nie wypowiadsz sie merytorycznie, piętnujesz, sugerując i uogólniając to jeszcze wprowadzasz kobietę w błąd, a w jej wątku chaos i uparcie drążysz mój temat chociż grzecznie prosiłam abyś kontynuował go i podałam gdzie.
Zastanów sie nad swoim postępowaniem, nie mówiąc już o wpisie Emilki.
Emilka czy naprawdę nie mialaś tej kobiecie nic do powiedzenia? Taką przyjemność sprawia Tobie, żeby wszyscy poznali moją historie?
Ja nie mam nic do ukrycia, ale bylo miejsce gdzie pisałam i nie uważam sie za pępek świata.Tyle chciałam powiedzieć bo widzę, że ja zdrowieję, ale wy macie naprawdę problem i lepiej się dogadacie we wlasnym towarzystwie. Rozumiem Was nawet nie wiecie jak bardzo, ale naprawdę tak nie można postępować. Każdy człowiek, który zwrac sie tu o pomoc potrzebuje konkretnej odpowiedzi, a nie cynizmu i dygresji i trochę więcej wyczucia.
Tak mi przykro
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 27 mar 2015, 20:15

dzibar sama pisałaś:
"\"2009-06-29 10:40
zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 10:40:45
~dzibar
Dzisiaj dostałam wypowiedzenie umowy o pracę ze skutkiem na 30 września 2009r.
Mam 7 dni na odwołanie do Sądu Pracy no i oczywiście z niego skorzystam. Postaram sie na bieżąco Was informować jak się sprawy mają, abyście bedąc w mojej sytuacji nie musieli już bić głowa w mur.\"
i dalej:
\"2009-06-29 11:00
Re: zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 11:00:59
~dzibar
powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.
Jak to dobrze, że robiłam specjalizacje w zakresie pracy z osobami zaburzonymi psychicznie teraz bedę mogła sama sobie udzielic wsparcia.\"
z:
https://ops.pl/forum.php?page=&pg=0&cmd= ... category=1"

a dalej to już z górki przegrane sprawy w sądzie (wyroki prawomocne) i uwalona sprawa w prokuraturze generalnej o kasację i to by było na tyle
odp.dla dzibar

Napisano: 28 mar 2015, 9:31

Znajdź wątek "zwolnienie z pracy" to przekonasz się, że się mylisz, a watek "zwolnienie z pracy" - nie przypadkiem zniknął i odnaleźć go nie można, bowiem ci, których on dotyczy wiedzą dobrze, że sprawa jest wygrana w pierwszej instancji ( i to z jakim skutkiem!
A do tego przy jakich zarzutach!)
A po drugie sprawa w Prokuraturze Generalnej jest niedokończona tylko dlatego, że
nie można doprowadzić do jej zakończenia jako, że utrudnia mi się uczciwy proces ( nie mam stałego miejsca zamieszkania od 5 lat i to opóźnia sprawę komunikacji) ale co ma wisieć nie utonie.
Tutaj na pewno nie będę rozwijał tematu bo Tobie jest nudno.
Odszukaj wątek to pogadamy w tej sprawie, a jest o czym bo trochę sie tego nazbierało.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 28 mar 2015, 9:53

Skoro zacytowałeś to co ja napisałam w 2009r to znaczy, że masz dostęp do niego - przywróć ten wątek, mnie się pokazuje tylko obecna strona forum bez możliwości odszukania w archiwum - gdzie on się podział?
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x