dzibar sama pisałaś:
"\"2009-06-29 10:40
zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 10:40:45
~dzibar
Dzisiaj dostałam wypowiedzenie umowy o pracę ze skutkiem na 30 września 2009r.
Mam 7 dni na odwołanie do Sądu Pracy no i oczywiście z niego skorzystam. Postaram sie na bieżąco Was informować jak się sprawy mają, abyście bedąc w mojej sytuacji nie musieli już bić głowa w mur.\"
i dalej:
\"2009-06-29 11:00
Re: zwolnienie z pracy
wysłane przez ~dzibar dnia 2009-06-29 11:00:59
~dzibar
powodem jest naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych polegające na nieterminowym wykonywaniu zadań, niewypełnienie poleceń służbowych, wynoszenie poza teren OPS dokumentacji powodujące niemożliwosc zakończenia postępowań przez innych pracowników, wadliwym prowadzeniu postępowań w związku z nieznajomością przepisów prawa, nieprzestrzeganie zakładowego regulaminu pracy, utrata zaufania niezbednego do realizacji zadań na zajmowanym przez pracownika stanowisku.
No to w końcu się dowiedziałam, że jestem najgorszym pracownikiem w OPS. No bo tego to chyba nikt nie przebije.
Jak to dobrze, że robiłam specjalizacje w zakresie pracy z osobami zaburzonymi psychicznie teraz bedę mogła sama sobie udzielic wsparcia.\"
z:
https://ops.pl/forum.php?page=&pg=0&cmd= ... category=1"
a dalej to już z górki przegrane sprawy w sądzie (wyroki prawomocne) i uwalona sprawa w prokuraturze generalnej o kasację i to by było na tyle