Ja też mam 500 uczniów i każdy wnioskodawca wypełnia to potwierdzenie przekazania faktur, też wykreślam niektóre pozycje na fakturze i wtedy wpisuje się na potwierdzeniu tą kwotę, która została przyjęta. Da się to zrobić ludzie nauczą się
ja robię tak samo na potwierdzeniu wpisuję tę kwotę która jest z faktury zatwierdzona- taka samo z biletami minus te 50 zł, a na dole mam jeszcze na której pozycji zakończono i kwote która została przyznana bo ze spisanych i przekazanych faktur wynik np kwota 300zł a przyznane ma 150 i też tylko tyle dostaje
Pytanie do Renaty ale chyba nie do końca rozumiem osoba zostawia faktury z wykazem opracowanym przez nas i co dostaje od nas kopię tego wykazu? Mi do tej pory potwierdzali na wykazie na jaką kwotę zostawiają faktury i rachunki ale nie wpisywałam nr faktury (rachunku).
Witam mam pytanie, jezeli klient zgłosił że odbywa staż i otrzymał wynagrodzenie z tego tytułu przeliczacie dochód na nowo oraz jeżeli ktoś zakupił dres dla dziecka to czy mozna uznać ten zakup