no i prawidlowo..... KRUS zrobi swoje
a my wg tego co zrobi KRUS- będziemy dalej dzialać
ubezpieczymy nowe osoby......
czasami nawet uchylimy decyzje przyznające ZDO, SW,PIEL.......
Ale zgłosisz do ubezpieczenia w ZUS od dnia wyrejestrowania w kRUS , bo Krus go wyrejestruje z dniem 1 lipca 2013?o0o pisze:nie wiem o co toczycie bój........
Rolnik napisał mi oswiadczenie, że zrezygnował z prowadzenia gospod. rolnego ale nadal podlega obowiązkowi płacenia ubezpieczenia w KRUS.
Przyznaje zasiłek ale nie płacę składek.... i finisz....
Teraz.... świadomy swoich praw i obowiązków rolnik powinien zgłosić w KRUS nową sytuacje życiową. Krus podejmie decyzję i albo pozostawi mu obowiązek ubezpieczenia i placenia składek albo zwolni go z tego obowiązku. Jeżeli już nie będzie podlegał ubezpieczeniou w KRUS-przyjdzie do mnie i wtedy zgloszę go do ZUS.
Proste????.... jak 10 m sznurka w kieszeni.... ha, ha, ha
I nad czym tu deliberować ???????
prezydentów jak prezydentów ale króli to na pewno było hihihihiGość pisze:A informacja na stronie ministerstwa ze jak podlega obowiązkowemu ubezpieczeniu z innego tytułu to my nie ubezpieczamy to juz nie bierzesz pod uwagę?
mysza pisze:Ale zgłosisz do ubezpieczenia w ZUS od dnia wyrejestrowania w kRUS , bo Krus go wyrejestruje z dniem 1 lipca 2013?o0o pisze:nie wiem o co toczycie bój........
Rolnik napisał mi oswiadczenie, że zrezygnował z prowadzenia gospod. rolnego ale nadal podlega obowiązkowi płacenia ubezpieczenia w KRUS.
Przyznaje zasiłek ale nie płacę składek.... i finisz....
Teraz.... świadomy swoich praw i obowiązków rolnik powinien zgłosić w KRUS nową sytuacje życiową. Krus podejmie decyzję i albo pozostawi mu obowiązek ubezpieczenia i placenia składek albo zwolni go z tego obowiązku. Jeżeli już nie będzie podlegał ubezpieczeniou w KRUS-przyjdzie do mnie i wtedy zgloszę go do ZUS.
Proste????.... jak 10 m sznurka w kieszeni.... ha, ha, ha
I nad czym tu deliberować ???????