Dlaczego Hyde Park ma tu większe wzięcie niż forum ogólne? - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 22 sty 2015, 0:09

:)
Fajnie że nie żyjecie wyłącznie pracą.
Ares

Napisano: 22 sty 2015, 0:29

Dokładnie :)
Dameg90
Praktykant
Od: 18 sty 2015, 18:55
Zajmuję się:

Napisano: 22 sty 2015, 18:47

Co tak cicho?
Nie udawajcie że macie tyle zajęć po pracy, małe pięcioraczki i bogate życie towarzyskie;)

Rozumiem. Zmęczenie, drzemka, depresja, praca domowa (wywiady), myślenie jak przeżyć do następnej wypłaty, spłacić ratę, z czego zrezygnować by nie wylądować pod mostem. Nie ma lekko.
Ares

Napisano: 23 sty 2015, 20:20

Są tu jacyś niesocjalni oprócz Emilki i Elmera?
Ares

Napisano: 23 sty 2015, 20:29

pewno są...ale zbyt daleko, bo w Pana cieniu.
Dlaczego HP ma tu większe wzięcie, niż forum ogólne? Bo Pan tu jest.
Emili
Stażysta
Od: 11 sty 2015, 17:22
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2015, 20:34

Emilka proszę cię.
Ja tu tylko jako klaun występuję. Ludzie chcą się pośmiać, popatrzeć i dlatego obserwują (nie piszą ale bywają tutaj co widać po ilości odsłon). Wstydzą się tego cyrku i dlatego nie klaszczą. Chcą pozostać poważni na zewnątrz;)
Ares

Napisano: 23 sty 2015, 20:45

Poważną opozycją byłaś i jesteś TY. Chcą z tobą gadać, darzą cię szacunkiem, nie drwią z ciebie, po cichu cię podziwiają bo nie tkwisz w miejscu i rozwijasz się co przekłada się na kasę.
Nie marnujesz ty się? Nie chciałabyś na wiejską? Nie marzy ci się własna działalność? Wiesz gdzie się zatrzymasz?
Ares

Napisano: 23 sty 2015, 22:15

No i co ja mam z Panem zrobić ? Prowokuje pan cały czas a pytania , które pan zadał są najlepszym tego przykładem. Beszczelność pana, ironia i uszczypliwość potrafią przeszyć na wskroś, ale w tej konkretnej sytuacji te słowa odebrałam zupełnie inaczej. I to jest jeden oficjalny powód dla którego ja poważnie odpowiem na pana pytania,co drugiego powodu pewno także nie ma pan wątpliwości. Ale nie odchodźmy od tematu , niech pan posłucha.
co ja bym chciała?
"Wilno zimą, gdy kryje się pod śniegiem, przez kominy na Starówce wydobywa się dym, a ulice są pełne śpieszących się przechodniów w futrach, może się wydać słowiańskie i prawosławne. Mimo iż miasto nadal leczy rany zadane podczas sowieckiej okupacji, to jednak z mieszkającymi tu od stuleci mieszkańcami , wyznawcami prawosławia żyje w całkowitej zgodzie .(..)
W oferowanym przez letnie kawiarenki stanie błogosławionej amnezji zapomina się o wszystkim, zwłaszcza przy dźwiękach muzyki.(..) a jak już się ociepli, prawdziwa wiosna nadciąga do Wilna niezwykle gwałtownie – i jeśli się jest tu, gdy kwitną bzy i jaśminy, a z ich aromatem miesza się zapach kadzidła, wydobywający się przez drzwi kościoła..– Można dostać prawdziwych zawrotów głowy, można zakochać się i zacząć pisać sonety.
Czytam to i myślę o tym tysiące razy ...co ja mogę chcieć.
Emili
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2015, 23:28

Inwokacja mi się przypomniała.
Ares

Napisano: 24 sty 2015, 20:20

No i proszę tak źle o sobie nie myśleć. Naprawdę fajny z pana gość .Gdyby nie ten pana poglad z eutanazją, zaryzykowałabym... a tak się boję - że któregoś dnia ze szpitala mogłabym nie wrócić po zwyklej grypie ;)
Emili
Stażysta
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x